BLOGSALE LOVE: MANHATTAN - ISADORA - RIMMEL

péntek, június 06, 2014

   Érdemes nézegetni olykor a blogslae-eket, mert igazi kis kincsek bukkanhat az ember. Így volt ez velem is Viki legutóbbi virtuális kirakodóvásárán, amikor 3 nagyon szép rúzs új tulajdonosa lettem - megjegyzem nagyon szép árak ellenében. A blogsale-ekről általában mindig le szoktam maradni, mert este érek csak gép elé és így bizony a jó cuccok már foglalva vannak addigra, ám ez esetben más volt a helyzet. Mindegyik szín imádni való és számomra kihasználható - nézzük meg őket jobban:


Manhattan Perfect Creamy & Care Intenzív hidratáló ajakrúzs: Az idei év trend színe ez a rúzs, ez immár kétségtelen, tehát a szín tekintetében abszolút nyerők vagyunk. A rúzs állaga nem túl vastag, textúrája egy kicsit laza számomra, ám viselése roppant kényelmes. A krémes állag mellé jön még egy ápoló hatás is, amit nagyon lehet érezni. Nagyon szép fénye van a rúzsnak és az illata finom púderes. Közepesen tartós, úgyhogy néha rá kell nézni, de összességében egy remek darab. Színkód: 34T


Isadora Perfect Matt Lipstick: OMG! A tökéletes színű vörös rúzs. Annyira csodás ez a szín és annyira tetszik a matt végeredmény, hogy luxusnak érzem ennek a rúzsnak a viselését. Nincs is agyonhordva szegénykém, csak a megfelelő alkalmakra. :) Nagyon tartós, hidratálja az ajkaimat és erősen pigmentált: remek darab. Fura, de enyhén mentolos illata van a rúzsnak, ami amúgy nagyon kicsike, mennyisége mindössze 2,5 g. Színkód: 03 Red Carpet Rimmel London Lasting Finish by Kate Lipstick: Hófehérke gonosz mostohájának kedvence ez a szépség, ami egy csodálatos mély vörös rúzs. Szintén nagyon tartós a termék és erősen pigmentált, nem nagyon kell foglalkozni az igazítgatással. Az állaga remek, az illata kókuszos és olyan vampos, olyan misztikus...imádom ezeket a mély színeket. A viselése nagyon jó érzés, minden szempontból nyerő nálam ez a rúzs. Színkód: 01Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem a rúzs viselésétől az sem tántorít el, hogy az ajkaim minden lehetséges módon aszimmetrikusak egymással és folyamatosan trükköznöm kell egy normális végeredmény megfestésén. Ez nagy kihívás egy piros rúzsnál, de ezekért a szépségekért az ember hajlandó áldozatot hozni. ;)

Melyik szín tetszik a legjobban?
Mi volt a legutóbbi blogsale-es fogásod?

You Might Also Like

7 hozzászólás

 1. Az IsaDora rúzs, nem csak mini kiszerelés? Talán az első vagy második Douglas Box of beautyban volt ilyen kis kiszerelésű IsaDora rúzs és volt mellé egy kupon amivel kedvezményesen lehetett megvásárolni a rendes méretűt,ha jól emlékszem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erről nincsen infóm, de lehet, hogy úgy van, ahogy írod.
   Ez a kis kiszerelés is elég lesz nekem jó darabig, azt hiszem. :)

   Törlés
 2. Úristen, de gyönyörűségesek! :O Mindegyik olyan szép, ésés krémes(nek tűnő), ésés ahw! :O Sajnos én is mindig lecsúszok a blogsale-ekről! :( Legutóbb Glamour Everything Fruzsinál csúsztam le egy Bourjois pirosítóról, illetve azt hiszem Odilnál is szerettem volna valamit, de mire feleszméltem, már lefoglalták! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban csodás állaguk van, nagyon jó őket viselni.
   Nekem is legtöbbször az a bajom, hogy mire megvásárolnék valamit, már hűlt helye van. :(

   Törlés
 3. Az első színe tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 4. Az Isadora nekem is megvan, tényleg csak mini kiszerelés, Douglas boxban volt nekem is, és nagyon szeretem :) gyönyörű a színe és tartós:)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images