CHANEL | INIMITABLE MASCARA - 37 LIME LIGHT

csütörtök, június 19, 2014

   Életem első Chanel terméke a No. 5 parfüm volt, amit  tizenévesen kaptam és nagyon szerettem. Rettentően izgultam, hogy ennél az újdonságnál ne legyen nagy a csalódásom, hiszen a Dovex bemutatója alapján a legújabb nyári Chanel trendből két választásom lehetett: a kék vagy a narancs szín. Szerencsémre itt is jól választottak helyettem, ahogy anno a parfümnél és a szememhez ill. a stílusomhoz legjobban illő spirál került hozzám: a kék. Chanel Inimitable Waterproof Mascara 37 Lime Light: A szempillaspirál színe nagyon nyári, nagyon friss és ha viseled minden tekintetet beszerzel magadra az adott helyen. Valójában a szín leginkább az alsó pilláknál érvényesül, hiszen fölülre szerintem még mindig a legjobb választás az éj fekete szín. Ez a világos kék az én kék szememet még inkább megdobja és nagyon játékos lesz tőle a tekintetem. A spirál keféjét nem szeretem - egyetlen tüskés keféjű spirált sem szeretek - de az alsó pilláknál jól és könnyen tudom használni; itt amúgy sem nem a dúsítás vagy hosszabbítás a lényeg, hanem a színesítés. 

A terméknek meglepően intenzív a színe. Nem kell alá építeni másik spirállal, nem kell fehér alap hozzá, remekül érvényesül csak így önmagában; teszi a dolgát és ragyog. Vízálló a szempillaspirál és talán ez az egyetlen vízálló termékem, úgyhogy a lemosással voltak némi problémáim. :) Nagyon tartós a termék, nem potyognak belőle apró kis darabkák, masszívan ragaszkodik a pillákhoz; elég könnyű használni, de nálam csomósodik a pilláknál, pedig próbálom vékony rétegben felvinni - ilyenkor jön egy tiszta spirálfej, amivel eligazgatom a festéket, ez a legjobb javító módszerem. A képen már egy réteg fekete szempillaspirálra kentem fel, így még inkább csomósodik- szóval kerüljétek a dupla festést. :( Vagy kék vagy fekete. 

Mit gondoltok a színről? Viselnétek?

You Might Also Like

13 hozzászólás

 1. Engem annyira nem vonz ez a szín, nem látok benne semmi különlegesed, de neked jól áll :)

  http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Élőben azért jobban üt a szín, bevallom kép alapján engem sem csábítana különösképpen. :P

   Törlés
 2. hát szerintem szuper lenne ha pont az a szint dobnéá vissza ami a spiráll ecsetén van :) de amugy mókás még régen volt egy korszaka amikor divat volt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, most úgy tűnik megint a színes spirál korszakát éljük. Én ezeket csak zenei fesztiválokon tudom leginkább elképzelni, hogy a hétköznapokon is viseljem kb kizárt.

   Törlés
 3. Hát engem nem győzött meg sajna :( Pedig ütős lenne, ha tényleg olyan erőteljes színe volna, mint a spirálon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt a képen most van alatta egy fekete alap, de ki fogom bővíteni a posztot egy fekete alap nélküli képpel is. ( miért nem úgy csináltam eredetileg? :/ )

   Törlés
 4. Tetszik! :) Bár valóban a spirálon ütősebb a színe, de lehet, hogy azért visszafogottabb, mert feketére vitted fel, nem? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Élőben brutál kék :D De amúgy a legtöbb színes spirál, amit korábban próbáltam ennek a töredékét sem hajtotta végre nálam, szóval ezzel vagyok eddig a legnyerőbb. :)

   Törlés
 5. Furi, hogy ilyen világos, de még így is tetszik :) Kinyitja a tekintetet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most képzeld el a narancsot...:) Az még furább lett volna rajtam. :P

   Törlés
 6. Valóban nem olyan intenzív,de azért valljuk be így se rossz ez a spirál. :)
  A szemedet pedig tényleg szépen kiemeli ;) :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images