FIFA WORLD CUP BRASIL 2014 - ANGLIA SMINK INSPIRÁCIÓ

péntek, június 13, 2014

   Szóval, ahogy korábban utáltam is rá, elérkezett az idő egy újabb collab bemutatására, amit a YouTube-os csajokkal készítettünk; természetesen mi más lehet a téma mint a futball világbajnokság. Én Angliát kaptam és megmondom őszintén örültem, hogy csak két színnel kell dolgoznom. Ebben is próbáltam kreatív lenni és mindjárt két ötlettel készültem: egyet a női szurkolóknak és egyet a férfi drukkereknek. 


Szenvedtem már videóval, de hogy ennyi szerencsétlenséget halmozzak fel egy videó elkészítése közben ez még nekem is sokkk volt. Hiába péntek 13. :) Ám, végre elkészültem, igaz kissé kéken, köszönhetően annak, hogy Dávid valamit elfelejtett visszaállítani a gépemen, mikor legutóbb garázdálkodott vele. Na sebaj, lényeg, hogy itt vagyok, elkészültem és ajánlom szeretettel Nektek az ötleteimet, főleg, ha foci rajongók vagyok.

A videóban használt termékek

#WOMEN

MAC Studio Fix alapozó NC 15
MAC Pro Long Wear korrektor NW 20
Kryolan transzparent púder
Revlon primer > ITT
Collection 2000 pigment Hazydaze
Red Cherry műszempilla #DW
Maybelline Gel Eyeliner 24 H
DUO műszempillaragasztó
Strasszkövek
Smashbox Close-Up pirosító paletta > ITT
Mehron piros arcfesték > Innen
Mehron fehér arcfesték > Innen

#MEN

Mehron piros arcfesték > Innen
Mehron fehér arcfesték > Innen


LINK: https://www.youtube.com/watch?v=yeM88vnDDL8Arra törekedtem, hogy nagyon egyszerű legyen minden, mert mi értelem egy olyan "tutorialnak", ha az ég világon senki nem készíti el; ez a hitvallásom, ami minden videómnál elkísér. Na meg persze a férfi rajongókra is gondoltam, hogy minél egyszerűbb legyen a dolguk, a lányok meg úgyis meg tudnak csinálni mindent, amit elkészítettem magamon. ;)

Nézitek a VB-t? Kinek drukkoltok?
Hogy tetszenek az ötleteim?
| AvianaRahl YouTube csatorna


You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images