BOR PIROS ARTDECO CSÓK

hétfő, július 14, 2014

   Egy korábbi Pixibox tartalma volt ez az Artdeco rúzs, amit már ezer éve készülök megmutatni Nektek. Anno a bemutató videóban említettem, hogy csalafinta a szín, mert elég sötétnek tűnik első ránézésre, azonban élőben jól kijön a bor piros színe, ami nagyon csípek. Mostanában sok szép új rúzzsal gazdagodtam és már alig bírom kivárni, hogy megérkezzen a gyönyörű rúzs tárolóm ebayországból és szépen mindenki a megérdemelt helyére kerüljön. Nagyon rám jött a rendszerezhetnék. 
A rúzs színkódja a 424 és nagy bánatomra nem túl egyszerű szépen használni. Ceruzám nem volt ehhez a színhez, így ecsettel próbáltam ügyeskedni, de abszolút érezhető volt, hogy az íveknél a rúzs picit tovább akart folyni a redőkbe. Vizes állagú, nagyon fényes rúzsról van szó, aminek az állaga könnyű és egyben krémes. Kellemes használni, csak sajnos nem lehet túl precízen dolgozni vele. Jól hidratál, erős a szín, de nem túl tartós; könnyen leehető. A képen most egy erősebb ajakfestést örökítettem meg, de kipróbáltam az 'ujjaimmal felviszek egy kis színt és elpacsmagolom lágyan' hatást is és ott egészen más volt a rúzs, inkább ajakszínező szerepben tetszelgett. Az remek volt, panaszmentes. 

Összességében számomra izgalmas a szín, nagyon tetszik és azt sem bánom, ha ügyeskednem kell vele a felvitelnél. De egy ceruza kell hozzá...az nagyon kell. Úgy érzem nem volt, ami keretek közt tartaná és aggódtam, hogy szétcsúsznak az élek. Nagyon alkalmi ez a szín, még buliba is nehezen tudnám elképzelni magamon, inkább színházban vagy egyéb eseményre, ahol szépen fel kell öltözni. Van benne valami kifinomultság és elegancia, ami nem teszi tucat piros rúzzsá. 

Mit gondoltok? Viselnétek?
Próbáltátok?

You Might Also Like

11 hozzászólás

 1. Őt tényleg nem lehet csak úgy snassz viselni, alkalom kell hozzá, de csodaszép! És nagyon illik hozzád, te is olyan elegánsan kifinomult vagy, simán eltudom képzelni rajtad/hozzád, főleg ősszel! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh, Gabi! Édes vagy, köszönöm!
   Igen, jól megfogalmaztad, őszi a hangulata; nagyon nem passzol bele ebbe a napfényes időszakba=nyár. :D

   Törlés
 2. Nagyon szép szine van :) Én ősszel simán hordok ilyen szineket mindennapra is, visszafogott sminkkel és sötétebb ruhákkal :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, a sötét ruhákat én is nagyon csípem és ha visszaugrok az időbe 10 évet "nem téma", hogy mindennap így menjek iskolába. ( A goth korszakomra gondolok most épp')
   Van kedvenc sötét rúzsod?

   Törlés
 3. Ehhez a színhez bátorság és egyéniség kell, én a bátorságból hiányt szenvedek, pedig annyira jó szín! Ha csak úgy megláttam volna az üzletben, valószínű akkor is Te jutottál volna eszembe róla :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy :)
   Szerintem fokozatosan kell felbátorodni a színekkel kapcsolatban, de mindenképpen érdemes próbálgatni a merészebb darabokat is. :)

   Törlés
  2. Azért azt is tegyük hozzá, amikor anyuci felkeni a meggypiros rúzst, elfeledkezik róla, séta közben agyonpuszilgajta gyermekét, na most egy 3 hónapos fióka elég viccesen tud kinézni rúzsfoltokkal. Először én is megijedtem, mi van az arcán... bakker, hát a rúzsom... :D (a meggypiros nálam a komfortzóna határa)

   Törlés
 4. Ezt a színt tényleg tudni kell viselni, nekem nagyon vad, még alkalomra is. Mondjuk, nem vagyok rúzsos, de így rajtad tetszik a színe. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Dóri :)
   Tény, hogy nem egy mindennapi darab, de azért igyekszem keresni az alkalmakat, hogy viselni tudjam. :)

   Törlés
 5. Ó, egek, de gyönyörű *.* Imádom az ilyen színeket :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon dög, nagyon jól áll! :))

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images