GUERLAIN HEAVEN

kedd, július 08, 2014

    Már biztos említettem Nektek, hogy a sorsomat megpecsételték 1 napos koromban, mikor is tűzpiros rúzs került a számra; az anyukák ugyanis a szülőszobában nem bírtak ellenállni a meggymag számnak, így kezdődött hát a szerelem. A mai rúzs egy gyöngyszem számomra a csodás színváltós színével és remek állagával. Ez a Guerlain 144-es számú rúzsa, ami a színét önkényesen váltogatja a fotókon, mikor éppen milyen fényben van. Sikerült egy jó ceruzát is találnom hozzá, aminek a kombinációjával egy feltűnő, vad színt tudok alkotni és a viselése annyira különleges, hogy szívem szerint sosem mosnám le.
Hol narancsos pink, hol lilás pink mikor éppen melyik napszakban fotózom. Ez a kiszámíthatatlanság nekem nagyon tetszik, főleg mert sosem unalmas így a rúzs. A szín nagyon pigmentált és intenzív, annak ellenére, hogy a rúzs állaga vizes, és könnyű. Hidratálja az ajkaimat és a viselése kényelmes. 
Christian Breton Love Lip ajakceruzát tettem alá és ezzel együtt készítettem a képeket. Remekül passzolnak egymáshoz annak ellenére, hogy a ceruza sokkal élénkebb; alapesetben olyan színű, mint a szöveg feletti képen a rúzs. Tartós is a kombináció, bár a rúzs önmagában nagyon jól bírja az ajkakon - ha nem eszel és nem iszol. Nem kell túl gyakran ránézni, nem ül bele a kis redőkbe és ami szerintem azonnal feltűnik, hogy gyönyörű fénye van. Imádom.
Szerinted milyen ez a kombináció?
Viselnéd?

You Might Also Like

12 hozzászólás

 1. Nálam a ceruza és a rúzs együtt nem passzol, nem tetszik így, viszont maga a rúzs tényleg nagyon szép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Be kell vallanom nem ez életem ajakfestése. Az összes ajakra való ecsetem száradt és igen, én is látom, hogy az alsó résznél kissé szétválik a cerka meg a rúzs :( De ettől függetlenül örülök, hogy maga a rúzs színe bejön neked is :)

   Törlés
 2. *-* Hát ez valami csodásan néz ki, nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 3. Közeli képeken valahogy nekem sem passzol a ceruza és a rúzs, de ki tudja, lehet élőben észre sem venném a különbséget :) Egyébként csodás ez a rúzs ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A júniusi kedvences vidimben ez a kombináció van rajtam, jóó...ott távol vagyok, de ott egyben van az egész :) :P

   Törlés
 4. Gyönyörűen mutat az ajkaidon, nagyon jól áll! :)

  VálaszTörlés
 5. Hűű nagyon szuper ez a rúzs! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images