IV. SAKK | ÁLLATMINTÁK

hétfő, július 28, 2014

   Emlékszem, mikor az állatminta, mint téma szóba jött lehetséges versenyszámként az én fejemben mindenféle ötlet keringet, hogy vajon én miként oldanám meg a feladatot. Szerencsére ezen nem is kellett hosszasan agyalnom, ellenben a Lányok munkáira már akkor - pedig hol voltunk még akkor - nagyon kíváncsi voltam. Ma az előző fordulóból továbbjutott legügyesebb 10 lány mutatja meg Nektek, hogy mit tud. Élesedik a verseny és érezhető, ahogy a Lányok ráerősítettek a munkáknál, mint kreativitás, mint minőség szempontjából. Irány szavazni :)

Adél

Rita

Viki 

Ági

Adryenn

Alexandra

Kriszta

Léna

Luca

Bianca

Válasszatok egy továbbjutót, ha tudtok ebből a remek felhozatalból és kattintsatok a megfelelő rubrikába 2014. július 31. 21.00 óráig. Kérlek, használjátok a szavazó dobozkát a szavaztok leadásához és biztassátok kedvenceiteket, vagy lássátok el őket jó tanácsokkal a komment szekciónál. Nagyon kíváncsiak vagyunk Ti mit gondoltok a feladatok megoldásáról vagy éppen tovább gondolásáról. :) A mi véleményünkről, illetve egy versenyző biztos továbbjutásáról a hétvégén adunk információt! Hajrá!


You Might Also Like

17 hozzászólás

 1. nagyon NAGYON nehéz volt ismét választani a lányok közül.
  kíváncsi vagyok, hogy most ti milyen véleményt fogtok írni, az előző fordulóban volt pár, ami totálisan ellentétes volt az enyémmel. de szerencsére nem vagyunk egyformák! : )

  VálaszTörlés
 2. Valóban nehéz volt a döntés, látszik, hogy a lányok mindent beleadtak.

  VálaszTörlés
 3. Az én kedvencem már az előző körben is Alexandra volt. És most is. Stílusosan és modern hozzáállással oldja meg a feladatot, és ez nagyon szimpatikus. Kíváncsi vagyok a következő munkáira, (remélhetőleg még sokáig élvezhetjük őket). Ja, és a szemöldökét kérem, most!

  VálaszTörlés
 4. Kar, hogy ehhez a bejegyzeshez nem erkezik sok komment:( Az elozonel olyan jo volt olvasni a velemenyeket, meglatasokat..:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben a korben nekem te voltal a kedvenc Adel, ha ez velemenynek szamit :)

   Törlés
  2. Nagyon jol esik, koszonom:)

   Törlés
  3. Egyet kell értenem! :) Nekem is a te munkád volt ebben a körben a legnagyobb WOOOW! Gyönyörű, gratulálok Adél! :)

   Törlés
  4. Orulok , hogy tetszik!:) koszonom!:)

   Törlés
 5. Alexandra, Léna és Bianca nyerte nálam a dobogós helyeket. Alexandráé nagyon szépen kidolgozott! mégis Lénát választottam, mert gyönyörűen mutat! Egyetlen hibája, hogy itt-ott elnagyolt/pontatlanocska, de ez egyrészt nem zavart, másrészt most több lánynál is ezt láttam. Bianca csak azért nem lett nálam első, mert ilyen festést már több helyen láttam :(
  Áginál a strasszok nagyon szépek azokkal a pávazollsszálakkal, Adél sminkje pedig eszméletlen szép! Sajnos az utóbbi kettőnél is a kis pontatlanság zavart meg- nekem is ezt kifogásolta tavaly egy hölgy mindig. De ezek olyan kis szemernyi hibák, hogy ne is törődjetek velem! Imádtam, amit készítettetek!!!!
  Amúgy mindenkinek nagyon gratulálok a munkájához :) Csodaszépek vagytok lányok, a sminkekkel együtt! MIND!

  VálaszTörlés
 6. Jajj lemaradtam a szavazásról, mindenesetre a mostani kedvencem Kriszta munkája! :) De szó se róla, most mindenki belehúzott, szuper sminkek születtek! :)

  VálaszTörlés
 7. Nekem Adél munkája tetszett most a legjobban. Remekül áll ez a szemsmink, nagyon megragadó. Nagyon sajnálom, hogy a szavazásról lemaradtam :/
  Még Alexandra sminkje is kiemelkedően jónak találom, tetszik, hogy a vállaira is levitte a festést (ez mondjuk Krisztánál is tetszik), de Alexandra sminkje nagyon egyben van szépen kidolgozott pontos munka.
  Vikihez lenne még pár szavam, az ő munkáját annyira nem találtam kiemelkedőnek, de szerintem nagyon sokat ront az összképen, hogy maszatosnak hat az arca (ott ahol már nincs kígyópikkely, illetve a száj körüli területen). Talán előnyösebb lett volna, ha az egész arcát kifesti, de ha már nem akkor vagy egy élesebb vonalban zárni a sminket, vagy jobban árnyékolni az arcot. Egyébként kb az orra vonaláig nem rossz, van még több pontatlanság, de számomra a maszatosság volt a legzavaróbb. Remélem nem veszed sértésnek, én építő jelleggel fogalmaztam ezt meg. És neked is meg persze az összes többi lánynak csak gratulálni tudok a munkájához és bátorságához :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images