IV. SAKK | A TOVÁBBJUTÓK

szerda, július 09, 2014

     A játékra vonatkozó határidő kedden éjfélkor lejárt, így a beérkezett versenyzők alapján a zsűri virtuálisan összedugta a fejét és kiválasztotta azt a 14 lányt, akiket a legjobbnak tartott - vagy látott fantáziát a munkájukban/arcukban - a beérkező jelentkezők közül. A jelentkezési téma a tópart ihlette smink volt, amit sokan, sokféleképpen álmodtak tovább. Szeretjük látni az egyéni szemléletmódokat, ami az induló versenyben egyre csak élesebb és különlegesebb lesz. Ma azt a 14 lányt ismerhetitek meg, akik elindulnak a versenyben és hamarosan élesben versenyeznek az első témával, ami a 'SZUPERHŐSÖK' lesz.Ági - Alexandra
Adél - Adryenn
Luca - Orsi

Léna - Kriszta

Rita - Bianca

Stella - Viktória
Juctus - Viki

A zsűrinek némely versenyző beküldött munkája sok fejtörést és hosszas tárgyalást okozott, hiszen a módosított képeket nem tartjuk fair dolognak és kiemelt feltétel az éles versenyben való részvétel esetén a képek eredeti állapotának megőrzése. Erre nyomatékosan felhívjuk itt is a versenyzők figyelmét. Kíváncsiak vagyunk a bejutott Lányok közül kit tartotok a legesélyesebbnek ill. kinek a munkája nyerte el most a tetszéseteket. A kommentek moderálási jogát fenntartjuk. A SZUPERHŐSÖK témában a Lányok munkáit 2014. július 15-én láthatjátok itt a blogon és ekkor már szavazni is tudtok a kedvencekre.

_______________________________________________

A zsűri tagjai: Szilvi, korábbi beauty blogger, most már baba blogger, a SAKK kitalálója, megvalósítója, állandó tiszteletbeli tag. Barbi, a Barbye's World blog írója, vlogger, az I. SAKK nyertese, ill. a IV. SAKK verseny meghívott zsűri tagja a verseny elejétől a végéig. Továbbá jómagam, Evelin, az AvianaRahl blog írója, vlogger, a SAKK kitalálója, megvalósítója és állandó zsűritagja.

A támogatók: Ahogy látjátok ebben az évben több sikeres magyar cég is megtisztelt bennünket és a verseny szponzorai lettek. Szerettük volna számotokra még vonzóbbá tenni a versenyt, így ebben az évben a harmadik és a második helyezett is díjazásban részesül. A támogatók és ajándékaik számotokra: Bomb Cosmetics Hungary ajándék csomag az első helyezett számára, egyedi Pixibox dobozka az első helyezett számára, CsillámVilág ajándék kupon az első, második és harmadik helyezett számára, Bájkeverő webáruház által felajánlott nyaklánc az egyik témánkhoz, ami az adott forduló nyerteséé lesz, Maybelline ajándékcsomag az első, második, és harmadik helyezett számára a L'Oréal  Paris Magyarország felajánlásából, Mineral Beauty ajándékcsomag az első helyezett részére ill. AvianaRahl ajándékcsomag az első, második és harmadik helyezett számára. 


SOK SIKERT a versenyzőknek!

You Might Also Like

22 hozzászólás

 1. Gratulálok a továbbjutóknak, nagyon szép munkák születtek :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek lettek gratulálok az összes versenyzőnek! :)

  VálaszTörlés
 3. Jé, Léna szőke lett! :) Ezt a fordulót nálam Adryenn viszi, nekem ez jelenti a tópart ihlette sminket. Többen víziszörnyesre vették a figurát, kíváncsi vagyok a következő körre!

  VálaszTörlés
 4. Adryenn sminkje nekem is a legszebb :)

  VálaszTörlés
 5. Alexandra és Léna abszolút meggyőzött!
  hajrá mindenki!

  VálaszTörlés
 6. Nâlam Kriszta ès Viki a nyerô :) ès persze megint lemaradtam :( pedig mindig elhatározom, hogy figyellek ...

  VálaszTörlés
 7. Ági, Stella és Alexandra munkái tetszenek a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 8. Nálam itt Orsi a nyerő! :-) Nagyon jók a munkák, csak így tovább

  VálaszTörlés
 9. Hűűűű, de vártam :)
  Szépek a munkák nagyon, izgalmas mezőny :)

  VálaszTörlés
 10. Adryenn és Rita munkája elképesztőek!

  VálaszTörlés
 11. Léna, Viki, Adry, Rita, Kriszta szerintem nagyon jót alkottak. Nagyon várom a továbbiakat. A mostani fordulóban Adry- szokásosan nagyon kreatív, ötletes munkát hozva- elkápráztatott!!!!!:)

  VálaszTörlés
 12. Stella munkája nagyon eredeti. Tetszik!

  VálaszTörlés
 13. Nekem Alexandra munkája tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 14. Nekem Adél sminkje tetszik a legjobban! Hajráá :)

  VálaszTörlés
 15. Léna Alexandra Kriszta!Nálam ők most a legjobbak.Gratulálok minden versenyzőnek a szép sminkhez.A fotoshophoz nem:(

  VálaszTörlés
 16. Ahhoz képest, hogy most először adott volt a téma már a válogatón is, mégis hihetetlenül vegyes munkák születtek.
  Ági - az alapozás abszolút hibátlan, nagyon tetszett, a szem is precíz, szépen kidolgozott, de a 'kreatív' részt hiányolom, nem jut eszembe róla a tópart, csak egy szimpla de 'jóránézni' nyári smink, legyen ennél több :)
  Alexandra - gyönyörű ahogy továbbvitted a színeket a nyakadra, és a szád, fúúúú nagyon tetszik, bár inkább 'vízi világ' mint tópart, de összességében nálam az egyik legjobb a mezőnyben, gratulálok.
  Adél - mindenféle extra anyag felhasználást imádok, tökre feldobja a sminket, itt is jó választás volt a tollas fülbevaló, a szemsmink is nagyon szép lett, pláne a kék szempillaspirál, gyönyörű. A piros ajakfestés kicsit megtöri a képet, nem tudom a témához kapcsolni.
  Adri - nálam te vagy az első ebben a körben, ez a TÓPART, csupa nagybetűvel, gratulálok. :)
  Luca - nagyon szépen kivitelezted a virágot, csak a színválasztást nem értem, fekete helyett zöld/kék sokkal jobb lett volna.
  Orsi - Nagyon hatásos a gyöngy, szépek a színek, bár inkább hableányos mint tóparti, és sajnáltam hogy a szádat kihagytad - szintén dobogós nálam :)
  Léna - tetszik, és örülök hogy egész arcos, szádra is kterjedő; csak semmi konkrét ötletet nem látok benne (bár lehet hogy csak a tavalyi lenyűgözőekhez képest vártam többet :) )
  Kriszta - remek színek, igényes szép, és remekül illik hozzá a hajad+ a növények; dobogós :)
  Rita - először nem tudtam mi van a jobb szemeden, aztán felnevettem mikor láttam h egy kacsa :D :D ezzel az ötlettel megvettél, és a tavirózsa is jól sikerült, jók a gyöngyök, tetszik a színben harmonizáló kék-lila szempillaspirál, jók a bubik....ha az ötletességet nézem akkor ez a legjobb, csak a fotó nem túl előnyös.
  Bianca - hát...látom a kéket, de ez még nem tópart, és a fénykép is inkább bulifotó, mint szabályos.
  Stella - láttam a dicsérő kommenteket, és először azt hittem összekevertem a neveket. Mert én egyszerűen nem látok SEMMIT. Egy tusvonal, és egy nem profi fotó. Sehol tópart, sehol semmi kreatív. Nálam most ez a legkevésbé jó.
  Viktória - először nem értettem a piros motívumot a homlokodon, de ha jól sejtem az egy stég? Így már tetszik, van benne ötlet, de vond be az egész arcodat majd legközelebb.
  Juctus - helyesek a virágok, és szép lett a szemed, jók a színek, de vállalj be ennél többet, ne felejtsd ki a szádat, használj fel anyagokat, az feldobja az egészet.
  Viki - szépek lettek a kékes szemek, csak a bordós szürke száj kicsit szomorúvá teszi az egészet, és sajnos a fotó sem túl előnyös, talán érdemes egy kicsit távolabbról készíteni.

  Szumma: nálam Adri a mostani nyertes, és a legjobbak között ott van még Alexandra, Orsi, Kriszta és Rita. Gratulálok mindenkinek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Ági az értékeléseket! :) A sminkem tényleg érthetetlen leírás nélkül! A lemenő napfényeit ábrázolja, ahogy megcsillannak a tó felszínén! :) Viktória

   Törlés
  2. Köszi a korrekt véleményt! :) Nagyon jól esett!! :)

   Törlés
  3. Köszönöm én is a kommentedet, igaz, hogy nem pozitív, de akkor is! :) Hogyha a többi képet is megnéznéd, amit beküldtem akkor látnád, hogy nem egy egyszerű tusvonalról van szó! :) Tudod a kevesebb néha több ;)

   Törlés
 17. Ágié tetszik legjobban, hiszen ezt bármikor viselném én is, valamint egyből egy tó, tenger jut róla eszembe :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images