FLORMAR + LOVELY MANIKŰR | TÖKÉLETES NYÁRI LAKK #3

szerda, augusztus 06, 2014

    Annyi szép fedőlakkom van, mégis olyan ritkán használom őket egy kis körömlakk szín tuningra. Ma két szépséget kombináltam, az egyik egy teljesen új kollekció darabja a Flormartól, a másik pedig egy még mindig kapható - leellenőriztem - kollekció része a Lovelytól. Nagyon tetszik, ahogy együttműködnek a körmeimen és ezzel egy finom, elegáns, abszolút viselhető végeredményt adnak.
Flormar Purr Cat: A nemrég megjelent Beauty Toys kollekció része az a brutál elegáns, pasztell-bézs színű lakk, ami összességében számomra remek; ez a szín nagyon én vagyok! Az állagát kissé folyósnak ítéltem meg, azonban már egy réteg felkenésével elértem azt a lakk vastagságot, amit leginkább 2 réteggel szoktam, merthogy a kenőfejből csak úgy jön az anyag, hiába húzom le a fölösleget. Száradhatna gyorsabban is, akkor még jobban szeretném.

Lovely Nr. 1: Mennyi szép csillám darabka van ebbe az üvegbe zárva! Oh! Lila alapon mozog ez a szín, és a csillámok "vivőanyaga" is halvány lila. Kicsit az univerzumra emlékeztet a csillámok színösszeállítása és bár a kenőfej szálai nálam ezer felé állnak, összességében elég jól fel lehet ügyeskedni a csillámokat a körömre. Izgalmas színű ez a lakk és gyorsan szárad!

Együtt pedig mesések. Pont.

Like or dislike?
Mi a kedvenc körömlakk kombinációtok?

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Nagyon szép, és gyönyörű a lovely lakk!:) x
  Bianka

  VálaszTörlés
 2. Nekem nem jutott volna eszembe így párosítani őket, pedig tényleg jól mutatnak együtt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy ez sajnos nem látszik a képen, de olykor esküszöm világos lilának látom a lakkot. Vagy én kezdek színvak lenni, de mostanában egyre több lakkot látok más árnyalatúnak, mint ami :P

   Törlés
 3. Huu, ez a manikűr igazán nekem való! :) Gyönyörű! Jó párosítás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádom, hogy szolid, mégis van benne némi csel :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images