FLORMAR SUMMER MAKE UP

hétfő, augusztus 11, 2014

   Úgy örülök, hogy volt lehetőségem kipróbálni a Flormar legfrissebb Color Madness kollekciójából néhány darabkát, mert igazság szerint soha semmilyen Flormaros smink - dolog nem került még a kezem ügyébe. Egyből belecsaptam a lecsóba és mindjárt 3 termék landolt hozzám, amivel eljátszogattam egy kicsit, ahogy azt a mellékelt képek is mutatják. Reménykedtem csak, hogy a színválasztásaim élőben is tetszeni fognak nekem, hiszen mobilon keresztül próbáltam kitalálni a tutit. 
Az első benyomásom az volt, hogy te jó ég, mekkora termékek már ezek a cuccok, soha nem fogom tudni elhasználni őket. Tény, hogy a termékek mérete igen masszív, de a kipróbálásuk után már tudtam, hogy nem fognak örökké tartani a termékek. Hogy miért? Mert először is belezúgtam a Crazy Look szempillaspirálba. Igaz, hogy most szempilla növesztő projekten vagyok éppen, de akkora szempillákat tudok festeni magamnak ezzel a spirállal, ami még engem is meglep. Nincsen kiemelkedően hosszú fölső szempillám, de a spirál egy szolidabb műszempilla szerűséget csinál nekem. Durva. Nem göndörít, nem ad extra volument, de szépen szétszedi szálakra a pillákat, hosszítja is valamelyest, így összességében nagyon tetszik az, amit látok reggelente a tükörben. Na és akkor jöjjenek az óriás termékek; igazán-igazán lenyűgöző méretekről van szó kérem szépen. A szemfestéket eredetileg földszínben szerettem volna kipróbálni, ám máshogy alakult és ez a kék-fehér márványos szépség került hozzám. Tulajdonképpen nem bánom, mert ez a jeges fehér, kékes beütéssel is testhezálló számomra, ami egyébként igen találó nevet kapott: Cloud in the Sky. A szemfesték már látványra is ragyog, könnyen használható és intenzív, pigmentált színe van, azonban a wow hatás részemről elmaradt. Felkenve inkább a csillámos-fényes fehér szín kap teret, a kék szín teljesen elveszik. A képeken is látszik, hogy a tégelyben abszolút díjnyertes, élőben sokkal szolidabb, finomabb hatást ad vissza.Számomra a legnagyobb meglepetést a Fuchsia rúzs adta. Mikor megláttam a színt kissé összetörtem; na Evelin rendesen beválasztottál. A fotó, ami a weboldalon látható róla, sokkal sötétebb, mélyebb pink, élőben pedig, ahogy látjátok is, jó pár árnyalattal világosabb. Cseles. Tele voltam kíváncsisággal, hogyan állhat nekem egy ilyen szín és magam is megdöbbentem, hogy jól. Nem is akármilyen jól. Az új kedvencem lett ez a rúzs! Imádom ezt a feltűnő színt!! A rúzs állaga is nagyon bejön; matt, nem ragad, nem folyik le a számról, szinte nem is érzed, hogy viseled, közepesen tartós, és a bumfordi ceruzavég ellenére nagyon ügyesen lehet vele megrajzolni az ajkak kontúrját is. Zseni!Próbáltad már valamelyik terméket az új kollekcióból?
Melyik termék tetszik leginkább?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A rúzsceruza tetszik nagyon, de eddig még sosem próbáltam flormar terméket :)

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. De szuper színe van ennek a rúzsceruzának! Amit másnál láttam, azok is tetszettek, lehet érdemes lenne felkeresnem egy helyet, ahol kaphatóak a Flormar cuccok :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images