CaoNatur FINOMSÁGOK

csütörtök, szeptember 18, 2014

   A Caola gyermekkorom meghatározó márkája volt, hiszem ha csak becsukom a szemem, látom a nagymamám polcán sorakozni a Caola krémeket, amiket nagyon szeretett. Én a megszagláson kívül mást sosem mertem megtenni akkor - szegény én. :) Egyébként a jelenlegi körömlakklemosóm is Caola, szóval a termék megvásárlására az inspiráció mélyebbről jött, mint gondolnánk. :) A cég most ünnepli fennállásának 180. évfordulóját és ennek megünnepléseként jött ki ez az új termékcsalád a CaoNatur, ami növényi összetevőkben gazdag termékeket, és nem tartalmaz sok utálatos összevetőt, mint pl. parabén és szilikon olaj.


CaoNatur Frissítő tusfürdő: Mi mással kezdhetném a sort, mint az én legleg kedvencemmel. Oh, igen. Vele már találkozhattatok egy kedvences videómban és sajnos mire ezeket a sorokat írom, ez a fincsiség már elfogyott. Ez a tusfürdő tényleg frissítő volt! Imádtam az illatát, és végre sikerült megfejetettem, hogy mire is emlékeztet az illatorkán: az ibolyára! Annyi ibolyát szedtem kiskoromban, hogy abszolút visszavitt az erdőkbe ez az illat, amellett, hogy valójában búzavirág és hibiszkuszvirág kivonat van benne. Elsőre talán furcsa lehet, de nagyon folyós-géles az állaga és ha nem vigyázol tripla adag kerülhet a kezedbe - szóval csak óvatosan! :) Nem habzik túlságosan a termék, ami egyáltalán nem zavaró tulajdonság: összességében nagyon, de nagyon szerettem! CaoNatur Frissítő lábápoló gél: Szomorú tény, de nem foglalkozom annyit a lábaim ápolásával, mint amennyit megérdemelnének. Nyáron a sok lapos talpú szandál viselése miatt sokat fájt a lábam, úgyhogy amikor csak a lehetőség úgy adta átváltottam a mezítlábas viseletre. Igyekeztem berendszeresíteni, hogy a lábammal/talpammal is törődni fogok, úgyhogy ez a mentholos lábápoló a legjobbkor jött hozzám. A benne lévő eukaliptusz és menthol miatt nagyon friss és jeges érzetet éreztem mikor belemasszíroztam a lábamba, ami szinte újraéledt ilyenkor és a lábfájás is enyhült. Nekem erős volt ez az illat, úgyhogy nem használtam olyan sűrűn, mint szerettem volna, de aki szereti a mentholt, annak ajánlom egy kipróbálásra.CaoNatur Testápoló normál bőrre: Ez a testápoló nem az én bőrtípusomnak megfelelő, úgyhogy nem is a szokványos módon használtam. A benne lévő shea vaj miatt ragacsos hatású a krém utózöngéje, ami értelemszerűen leginkább akkor jön elő, mikor már a bőrbe dolgozásnál tartasz. Selymes a textúra, szépen beissza a bőr a krémet, de a végén a shea vaj miatt megmarad ez a ragacsos érzet a bőrödön. Én kedvelem a shea vajat és sok sheás krémem van, úgyhogy ettől a fent megjegyzettektől függetlenül a termék erősen fogyóban van. Őrült hátmasszírozás mániások vagyunk a barátommal, úgyhogy mi rendszeresen ezt a testápolót használtuk erre a feladatra, amit igen megfelelőnek éreztünk. :) 


All in all: Mindegyik termék fő összetevője a hibiszkuszvirág, aminek nagyon finom, friss illata van. Nagyon tetszik a növényi összetevők sora és szeretnék szót ejteni a szépségesen letisztult csomagolásról, ahol szinte ragyog a hibiszkuszvirág. Ha mindig friss infókat szeretnétek a termékekről csatlakozzatok a CaoNatur Facebook oldalához. 

Próbáltátok már? Ismeritek a termékeket?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A Caonaturtól még csak a frissítő tusfürdőt próbáltam, de én is nagyon szerettem :)) Tetszik ez a márka...jó áron kínálják a termékeiket és nagyon jó áron :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images