CATRICE SISTERS

szerda, szeptember 24, 2014

   Korábban már szó esett a blogon a Catrice Liquid Liner-ről itt és eddigi próbálásaim legkellemesebb formulája volt ez. Mindannak ellenére mondom ezt, hogy kissé nehezen megy a folyékony anyag kontrollja, de az azóta eltelt hetek alatt jobb barátok lettünk, mint ezelőtt és igen megkedveltem ezt a terméket. Nem is volt kérdés, hogy szükségem van az ikertesóra is, azaz a vízálló változatra. De jól tettem, hogy megvettem!Nem vagyok nagy kedvelője a vízálló termékeknek, de ha választanom kell miből legyen nálam vízálló termék, egyértelműen azt mondom, hogy a tusból és rúzsból. Egy gyönyörű tusvonalnál alig van szebb és ha az kibír egy egész napot mozdulatlanul a szememen, az mindenkinek öröm - nekem is és annak is, aki néz. :) A normál termék neve 010 Dating Black Joe a vízállóé 010 Don't Leave Me!, ami ismét egy nagyon beszélő név lett. 
A Don't Leave Me folyékony tus igazából mindenben ugyanaz, mint a tesója: selymes, kellemes textúra, mélyfekete szín, vékony kézre álló fej és könnyű kezelhetőség. Tartós a termék, viszont nagyon örülök annak, hogy sminklemosóval könnyedén lejön. Nekem ez a tökéletes kombinációm: nem túl betonbiztos, így könnyen leszedhetem a megfelelő oldószerrel, de önmagában mozdulatlanul megmarad egész álló nap és egy millimétert sem mozdul. Szeretem!

Próbáltátok már? Jelenleg milyen tust használtok?

You Might Also Like

5 hozzászólás

 1. Én Oriflamest használok. Egyszerre vettem barnát és feketét is. Sajnos a barna kifogyott :(.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valahogy barna tusom még sosem volt, pedig azt mondják nagyon jó a mindennapi sminkeléshez, nem ad olyan kemény tekintetet, mint a fekete.

   Törlés
  2. Pontosan, én azért szeretem :D

   Törlés
 2. Én mostanában rákaptam a színes szemceruzákra, mint tudvonal. Nekem fontos, hogy minden sminktermékem vízálló legyen, mert hangulattól függően váltogatom őkat. DE most jelenleg egy olyan tust akarok beszerezni ami se nem sötét de nem is túl világos barna. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát itt is a barna :) Ha megvan a tökéletes termék, kérlek írd meg nekem, mert most már felkeltettétek az érdeklődésemet eziránt :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images