IV. SAKK | REKLÁM - FINÁLÉ

péntek, szeptember 05, 2014

   Hölgyeim és Uraim, elérkeztünk a IV. SAKK verseny utolsó fordulójához és egyben a végső eredményhez is, hiszen a fináléban már nem kérjük tovább a közönség segítségét. Itt a zsűri dugja össze a fejét és hozza meg az eredményeket - ami nem lesz egyszerű tekintve a mezőny erősségét. Ebben az évben az első három helyezett részesül díjazásban, és bizony az ajándékok nagyon-nagyon tetszetősek; újfent szeretnénk megköszönni szponzoraink támogatását és a lehetőséget, hogy a versenyzőink számára általunk is kedvelt, népszerű cégek termékeit adhatjuk köszönetképpen a kitartó munkájukért. Ez egy hosszú bejegyzés lesz, úgyhogy nassolni valóval készüljetek: kezdjük először is az utolsó téma versenymunkáival, ami nem más volt, mint a REKLÁM.A zsűri úgy gondolta a verseny szervezésekor, hogy a reklám téma egy elég tág értelmezésű lehetőség, biztosan mindenki megtalálja benne a neki tetsző szegmensét. Ebből kifolyólag pedig véleményünk szerint az egyik legnehezebb téma is volt mind közül, hiszen  túl sok mindent foglal magában és ebből megtalálni AZ inspirációt nem könnyű. A Lányok kreativitása nagyon meglepő volt számomra, határtalan erővel robbantak be a képek a postaládánkba és csak kapkodtuk a fejünket. Íme tehát a versenymunkák és kérünk benneteket, hogy a ne siessetek a bejegyzés aljára; szánjatok egy percet a beküldött munkákra és a képeket átnézve állítsatok fel Ti is egy sorrendet magatokban. 

Alexandra


Adél


Ági


Kriszta

Eszméletlenek, ugye? Rettentő büszkék vagyunk a Lányokra és arra, hogy ennyire komolyan vették a feladataikat a verseny során. A fent látható minőségű munkák óriási boldogsággal töltenek el Bennünket, hiszen azt gondoljuk, hogy ebben az évben is a SAKK-hoz méltó finalistáink lettek és újabb "rejtett" tehetségek kerültek bemutatásra. A Lányok rendszeresen megírták nekünk, hogy mennyire jól érezték magukat a sminkmunkák elkészítése során és hogy micsoda adrenalint éltek át egy-egy eredményhirdetés kapcsán. Itt van tehát a LEGJOBB NÉGY versenyzőnk munkája, le a kalappal előttetek! Ám a verseny utolsó fázisa az, hogy a jók közül megnevezzük a legjobbat, akinek a munkája leginkább elnyerte a zsűri tetszését és aki a verseny alatt olyan fejlődést produkált, ami méltóvá teszi a verseny győztesévé. Jöjjön a kritikus zsűri!

....

Alexandra 

BarbiAlexandra, a verseny elején egy kicsit elbújt a többiek között. Viszont az állatmintás fordulóban csak úgy berobbant. Nála az a forduló hozta meg a változást és a kiteljesedést, lehetett látni a munkájában is, hogy ez az ő témája volt. Én személy szerint ekkor figyeltem fel rá igazán és onnantól kezdve minden héten izgatottan vártam, hogy mit mutat nekünk Azért is ragadta meg a figyelmem az ő stílusa, mert annyira más szemszögből látja a dolgokat hozzám képest és ez számomra is borzasztóan inspiráló volt! Gratulálok!
Szilvi: Te nagyon szépen fejlődtél a verseny alatt, nagy meglepetés voltál nekem, de szerintem másoknak is, nem a te Szuperhős munkád volt szerintem a legjobb, mégis ez marat meg leginkább a fejemben, de a későbbi munkáidra kevésbé emlékeztem, az Ombre, Ékszer fordulókban is szuper voltál, de ugyanazt a sémát hoztad, nem volt az a kiugró munka. Az utolsó fordulóra beküldött munkád nekem kevésbé tetszik most, sajnos, kicsit nagyobb "durranást" vártam tőled, meg voltam róla győződve, hogy olyat küldesz, amivel elviszed az első helyet.
Evelin: Alexandra a verseny különce, a szó legpozitívabb értelmében. A látásmódja nagyon egyedi, inspiráló és a munkái mindig váratlanok, mondanivalóval teliek. Szinte biztos voltam benne, hogy erre a fordulóval is egy különleges alkotással készül, és íme. Nagyon tetszik a munkád stílusa és kijelenthetjük, hogy a legegyedibb mind közül. Aki eljutott ideig, mint Te is Alexandra, tudjuk róla, hogy remekül sminkel, kreatív és ügyes, így már csak a wow faktort keressük a munkákban. Sajnos ebben én nem éreztem ezt. Látom, hogy most is minden részletre figyeltél, a hajdra, a fülbevalódra és az, hogy élő növényt is beleépítettel a munkádba nálam nagy plusz pont. Most azonban mégsem érzem azt, hogy megnyerted a versenyt nálam.

Adél

BarbiNagyon szeretem Adél kifinomult, nőies és precíz stílusát, amivel végigmenetelt a versenyen. Úgy érzem, hogy ő már az elején is erősen indult és végig tartotta a szintet, de munkáiban abszolút látni lehetett a szenvedélyt, amivel a "művek" készültek és, hogy a verseny arra sarkallta, hogy mindig jobb legyen az előző heti teljesítményénél. Az utolsó fordulóban vártam tőle azt a "waaa" érzést, ami sajnos nem jött át nekem, de ettől függetlenül a verseny alatti egész teljesítményét ítélve azt kell mondanom, hogy méltó a díjazásra az én megítélésem szerint! Gratulálok!
Szilvi: Rólad is azt tudom mondani, hogy mindig hoztad azt, amit vártunk, szép, precíz munkáid voltak, amikor kicsit elengedted magad, az is nagyon tetszett, de úgy érzem, mindig ugyanazt a szintet hoztad. A mostani munkád kevés lett, főleg, ha a többiekéhez hasonlítom, illetve nekem sosem tetszenek annyira azok a munkák, amiket "elvisz" egy-egy kellék - mint itt a csipke, hiszen nem saját munka. 
Evelin: Kérlek, majd mond el milyen termékkel készítetted a mélyítővonalnál azt a csipke mintát! Adél, te egy nagyon precíz ember vagy, akinek a munkái mindig 100%-osan megkomponáltak, sehol egy kósza vonal, sehol egy kósza porszem. Végig egyenletes szintet hoztál és a munkáid mindig letisztultak, rendezettek, előre megtervezettek voltak. Ez a munkád tökéletes, egyedi, dögös és sexy. Ahogy Barbi is írta, nőies minden megmozdulásod, amivel a sminkjeidet készíted. Ha leszedem a csipke berakást és csak a Te általad készített részeket nézem, remek, de egyben kevés az, ami látok. A csipkével együtt egész a dolog, de mégis...az nem saját rész. 

Ági

Barbi: Nem tudom ,hogy meglepetést okozok-e a választásommal, mert sokszor hangoztattam a verseny során, hogy igen, megérkezett, itt van! Abszolút első helyezettem Ági, aki annyira kis félénknek tűnt a verseny kezdetén. Látszott a munkáiban, hogy inkább a biztosa megy, mintsem kitörjön, de éreztük, hogy van benne valami plusz és nem hiába nyúztuk úgy érzem Ági munkáira a precízség, a színesség és a vidámság volt jellemző végig a verseny során ötvözve azzal a nőies bájjal, ami belőle árad. Számomra az ő versenybéli teljesítménye abszolút megegyezett egy pillangóval, akinek idő kell, hogy kikeljen, de mikor ez megtörténik mindenkit elkápráztat! Szívből gratulálok!!
Szilvi: Az elején úgy gondoltuk, te is biztosan benne leszel azokban,akik az első helyért küzdenek, és íme. Szinte minden munkádat megjegyeztem, nagyon tehetséges vagy, de láthatóan fejlődtél vagy legalább is kinyíltál a verseny végére, az ékszer fordulós munkádnál már gyanítottuk, hogy lesz itt még valami meglepetés, és tessék. Az utolsó fordulót te aztán nem bíztad a véletlenre, nem győztünk hápogni felette  
Evelin: Hát végre itt vagy Ági! Nagyon vártunk már! Ez a munkád akkora hatással volt ránk, hogy nem is nagyon tudunk szóhoz jutni, csak néztük azt a csalfa mosolyod és ámuldoztunk a színeken, a csillogáson, a plusz kiegészítéseken. Egy Victoria's Secret parfümöt reklámoztál és minden benne van, ami azokban a showkban, modellekben megvan: fiatal, elbűvölő, játékos, csábos és tudja magáról, hogy jó; piszkosul jó! Ezt látom ebben a képben. A sminkjeid nem voltak halál pontosan precízek, mint pl. Adél esetében, de összességében nagy hatással voltak rám, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Már az előző fordulós munkád is nagy meglepetés volt számomra, nálam pedig ezzel a munkáddal most taroltál!

Kriszta

Barbi: Nagyon tetszik a végeredmény. Bár egy kicsit a smink visszafogottabbnak tűnik Kriszta eddigi munkáihoz képest, de a frizurával és a hangsúlyosabb ajkakkal együtt nagyon jó az összhatás! Kriszta az elején nagyon ügyes és kreatív volt számomra, de valahogyan a végére mintha elveszített volna a magabiztosságából. Az első körökben tátva maradt a szám a munkáitól viszont most valahogyan hiányolom belőle azt ami akkor pluszt jelentett. Persze ez csak az én meglátásom szerint alakult így, ettől függetlenül minden sminkje gyönyörű és precíz. Gratulálok!
Szilvi: Végig tökéletesen vetted az akadályokat, az első fordulók után meg voltam róla győződve, hogy Te leszel a nyertes, borzasztóan tehetséges vagy, pontos, mindig szép fotókat küldtél, és sok rosszat nem is tudtunk írni a munkáidról, de most nem volt meg az az érzés, amit vártam, hogy kiváltson belőlem, holott hoztad a formádat. Részemről most ez az első helyhez picit kevés.
Evelin: Kriszta Neked született tehetséged van a sminkeléshez. Csodálatosan dolgozol, precíz vagy és kreatív. A mostani versenymunkád remekül megállná a helyét a Szépítész magazinban! Stílusában és kidolgozottságában abszolút ezt a vonalat viszed tovább. Minden alkalommal nagyon vártam a munkádat, mert tudtam, hogy jó lesz, a kérdés már csak az volt, mennyire jó?!  Egyenletes szintet hoztál a versenyben, a zsiráfod máig él bennem! Te erre a pályára születtél! A kóla téma nagyon tetszik, a kólás dobozok a hajadban nagyon ütősek és összességében egyben van az egész, csodás, mint mindig! Mégis, mintha egy szürke filter lenne a képeken, nem jön át a ragyogás!


...

Nos, ez volt a zsűri összegző véleménye a Lányokról és kíváncsiak vagyunk arra, Ti mit láttok a képekben, hogyan jellemeznétek a finalista Lányok munkáját akár csak a mostani fordulóra nézve, akár a versenyre visszavezetve. Az idei verseny nagyon színes volt, boldogok vagyunk, hogy megismerhettük a Lányokat és, hogy velünk töltötték a nyarat, és azt hiszem sok tekintetben történelmi volt az idei SAKK. Kriszta 4 fordulót nyert meg és ezzel rekodot állított fel a versenyünkben. Nagyon sok szavazatot kaptunk, több, mint 4500-at az egész verseny során. Köszönjük, hogy ennyire aktívak voltatok és véleményetekkel - akár pozitív, akár negatív - részt vettetek a verseny életében. Bízunk benne, hogy jól szórakoztatok a verseny során és számotokra is minőségi élményt adtak a versenyzőink munkáikkal! Nem tudunk elég hálásak lenni a támogatásért!

Itt az idő, hogy rátérjünk a díjazásra. Mindig ez a legnehezebb része a dolognak, hiszen nehéz ennyi ügyes lány munkáját rangsorolni, de mégis muszáj, hiszen ez a verseny alappillére. A zsűrinek nagy vonalakban azonos véleménye volt a helyezéseket illetően, mégis talán sokak számára meglepő lesz a végeredmény. Legnagyobb részben a mostani forduló döntött, de mint mindig, nem tudtunk elmenni a korábbi alkotások mellett sem. A zsűri eredménye tehát a következő:


III. helyezett: A D É L

II. helyzett: K R I S Z T A 

I. helyzett: Á G IA IV. SAKK különdíjasa pedig Alexandra lett, aki egyedi látásmódjával és érdekes megoldásaival a versenyünk legegyedibb versenyzője volt, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni, így őt is szeretnénk jutalomban részesíteni! 

Gratulálunk minden versenyzőnknek! A verseny véget ért!
A IV. SAKK verseny győztese ÁGI!

Ágit az utolsó két fordulóban olyannyira beerősített, hogy csak kapkodni tudtuk a fejünket. Teljesen kinyílt a verseny végére és hihetetlen energikus munkákat adott be, melyek óriási hatással voltak ránk. Őt tartjuk a verseny abszolút nyertesének, hiszen a félénk lányból magabiztos alkotó lett a SAKK végére, aki remekül használta az arcát, a színeket, a formákat és nem mellesleg kiváló minőségben küldte be a munkáit. Mindent egybevetve a közepestől, egy szép ívben haladt felfele, a legjobb felé és ezzel az utazással ill. a két utolsó fordulós munkájával bebizonyítva egyértelműen őt tartjuk a verseny győztesének! A versenyünk a célját elérte! Szívből gratulálunk Ági!!Szeretnénk megköszönni minden jelentkezőnek, Támogatónknak, Olvasónknak hogy végig követték a versenyt. Bízunk benne, hogy jövőre ismét velünk tartotok, ha elstartol az V. SAKK. A zsűri most fáradtan megpihen; köszönöm Szilvi és Barbi munkáját és támogatását, akik végig segítettek abban, hogy a verseny gördülékenyen működjön; és természetesen kiemelt köszönet és mérhetetlen hála a 4 finalistának az egész nyáron át tartó munkájáért! Bízunk benne, hogy jól éreztétek magatok a versenyben és szép élményekkel távoztok! Ezután pedig jöhet a legjobb rész, az ajándékok postázása! :)
Minden jót!


Evelin, Szilvi és Barbi

You Might Also Like

17 hozzászólás

 1. Masodpercenkent frissitettem ket napja az oldalt!!!:) nagyon nagyon orulok!!!:) koszonok mindent! Az oszinte velemenyeket, tanacsokat! Jol ereztem magam a verseny alatt, a temak is szuperek voltak, ez nem csak egy verseny volt... Egy elmeny... Ami tobb heten keresztul minden nap minden perceben az eszemben volt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lanyok! Gratulalok nektek, csodalatos munkakat adtatok ki hetrol hetre a kezetekbol! Ilyen ellenfeleket kivanok mindenkinek:) haha!:D
   U.i.: Evelin! Tussal keszitettem:)

   Törlés
 2. El sem hiszem, annyira boldog vagyok! Köszönöm szépen a sok kedves szót, és építő kritikát! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszettek a munkáim.Igyekeztem mindig minél többet nyújtani, és fejlődni!És természetesen gratulálok a lányoknak, nagyon odatették mindannyian! :))

  Barbi, Szilvi és Evelin, mégegyszer köszönök szépen Nektek mindent,nagyon hiányozni fog a verseny!
  És nem győzöm elégszer elmondani, hogy HIHETETLENÜL BOLDOG VAGYOK! :)))) <3

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok mindenkinek! Az utolsó munkák egytől egyig nagyon ütősek. :)

  VálaszTörlés
 4. Az értékelésemből kimaradt a Krisztának szóló Gratuláció, amiért ezúton elnézést kérek! Természetesen Neki is jár!! :)
  Gratulálok lányok! :)

  VálaszTörlés
 5. Meg sem tudok szólalni! Úristen! Köszönöm,köszönöm, köszönöm!!!! :)))
  Gratulálok a többi lánynak is, hihetetlenül ügyes volt végig mindenki! :)
  Életre szóló élményt adott nekem a verseny! Tényleg annyira nagyon köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem Adél munkája tetszik a legjobban ebben a fordulóban, bár magamtól meg nem mondtam volna, hogy nem ő festette oda a csipkét, de ennek ellenére is mesésen néz ki!!! A szájfény színe is eszméletlenül tetszik, úgy hogy lenne is egy kérdésem, milyen márkájú és árnyalatú szájfényt használtál Adél?:D

  De a többi lány is nagyon szépen dolgozott, gratulálok Mindenkinek!

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok lányok !:)
  Örülök h idáig eljutottam nagyon izgalmas volt a verseny főleg a témák :)
  Már most várom a jövőévi megmérettetés :D

  VálaszTörlés
 8. Gratulálok mindenkinek :-) nagyon szép munkák születtek minden fordulóban, de ez az utolsó vitt mindent :-)

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok lányok! Annyira jó volt nézni a munkáitokat, mindig ámultam, és irigykedtem is picit, hogy ennyire tehetségesek vagytok.
  Én végig Áginak szurkoltam, annyira ügyes, nagyon örülök és gratulálok a győzelméhez! :)

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok mindenkinek!
  Ebben a fordulóban, mint ez eddigiekben is, csak tátottam a számat a lányok munkáit nézve! Remélem a következő évben is hasonlóan erős mezőny fog szerepelni. :)

  VálaszTörlés
 11. Ági utolsò kèt munkája nagyon csodás volt, precìzsège ès kreatìvsága addig is szembeötlõ volt.
  Kriszta ès Adèl munkájában semmi nagy pluszt nem láttam, de rendívül gyönyörűek,ahogy eddig is.
  Nekem a verseny abszolút gyôztese Alexandra! Imádom a látásmòdod :-) esetleg blogod v youtube csatornád van?:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj nagyon köszönöm ! :)))
   Pont ma csináltam Facebookra oldat Tornyi Alexandra Beauty Blog néven :)
   de igyekszem rendesen blogot csinálni majd :)

   Törlés
 12. Gratulálok mindenkinek, mire végigolvastam, rendesen izgultam, hogy ki lesz a nyertes. :)
  Én is Áginak drukkoltam, viszont a további sorrenddel nem értek egyet. Számomra Alexandra kreativitása sokkal erősebb volt, mint Kriszta állandó stílusú/technikájú munkái.
  Kicsit sajnáltam az egész idei fordulóban, hogy az alkotók nem tudták pár szóval kísérni a munkáikat, de ha esetleg csinálnátok a döntősökkel egy plusz bejegyzést a sminkjeikről és a háttér gondolatokról, én annak nagyon örülnék! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. néha emiatt nekünk is hiányérzetünk volt, ha most nem is csinálunk posztot, a jövőben megpróbáljuk úgy intézni a fordulókat, hogy legyen ott 1-2 mondat! egyébként Krisztának biztosan van blogja, de lehet a többieknek is, ott találhatsz több infót a sminkekről, vagy meg tudod kérdezni a lányoktól.

   Törlés
 13. Gratulálok mindenkinek, nagyon szép sminkeket készítettetek és nem csak ebben a fordulóban, hanem az összesben! :) Nálam bár Alexandra vitte a pálmát, de tényleg csak dicsérni tudok mindenkit és Ági is megérdemelte a győzelmet! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images