ŐSZI FASHION & BEAUTY HAUL + LookBook

vasárnap, szeptember 28, 2014

   Nálam úgy alakult ki, hogy minden évszakban van egy nagyobb bevásárlásom. Jó, nem akarok hazudni, közben is érkeznek csomagok, landol egy-két nem várt apróság a Rossmannból, (a munkahelyemmel szemben van az üzlet *nagy sóhaj*) de az az igazi nagy shopping, amikor habzó szájjal mászkálok egyik bolttól a másikig, egy évben négyszer jön el. Eljött hát az őszinek is az ideje és esküszöm egy ilyen délután felér A gyógymóddal idegesség és stressz ellen. Of course, hogy egy masszív videó készült a szerzeményeimről, amiben nem csak ruhák, hanem csodás beauty termékek is vannak, plusz egy LookBook! :)


A ruhákkal nem, de a szépséges Mülleres dolgaimmal fogtok itt találkozni, úgy, ahogy már a tárolót is bemutattam Nektek. Annyi szépséges ruha/cipő/mindenféle dolgokkal vannak megtöltve az üzletek, hogy szemmel befogadni is nehéz mindezt. :) Bővítettétek az utóbbi időben a gardróbotokat? 


LINK: https://www.youtube.com/watch?v=f7ObNlEoGn4


You Might Also Like

2 hozzászólás

 1. Nagyon jó felsőket/pulcsikat szereztél be, az az F&F-es blúz hihetetlenül tetszik (meg ahogy odadobják a kabátot :D)! A hosszú szoknya ugyan nem az én stílusom, de az is nagyon szép :)
  A Müller-es tárolóval én is szemezgettem és érdekes, mert olcsóbb volt, mint amiket e-bay-en nézegettem o.O Szóval a Glamour napokig még kitalálom, beszerzek e egyet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Húú, én a Glamour napokat most nagyon kihagyom, mert kimerültek a forrásaim. :$
   Az ing irtó jó és nagyon kényelmes anyagból van! :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images