ROSSETTI BIZSU SMINK #3

kedd, szeptember 09, 2014

     Most, hogy vége a SAKK-nak igyekszem visszatérni a normál kerékvágásba és végre időt szakítani a saját posztjaimra is. Hihetetlenül elfáradtam a verseny alatt, de mindig a cél lebegett a szemem előtt - főleg éjjel. mikor a posztokat raktam össze - és azt hiszem a versenyünk ebben az évben is elérte a kitűzött vágyálmát - ismét tehetséges alkotókat mutathattunk be Nektek. Büszke vagyok a versenyzőinkre és a zsűri kiváló csapatmunkájára! 

Oké, térjünk vissza oda, hogy még mindig van egy nyári Rossetti-Aviana elmaradásom, és ezzel az utolsó nyári videóval meg is szűnt a pofon egyszerű sminkek tárháza, ugyanis azt hiszem most mentem le a legmélyebb pontra. Ideje visszatornázni magunkat; fel-fel a kreativitás felé!


Nem is gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fognak a narancsos ékszerek, amik a mostani videó sztárjai. Abszolút kezdőknek szól ez a smink és ahogy feljebb is írtam, több tekintetben lesz vízválasztó ez a mostani videó. Innentől kezdve egy kicsit komolyabb sminkekre számíthattok, tekintve, hogy az őszi idő megengedi a full face make up-ot és jönnek az őszi, erős színek, másrészt pedig az eddigi 2-3 perces videók helyett 5-6 percesre bővített videókat láthattok ill. nem alámondom a szöveget, hanem élőben készül minden. Remélem, hogy egy más jellegű légkört sikerül kialakítani! 

A saját csatornámra 3 új típusú videóval készültem nem csak az őszi/téli szezonra: unboxing, elfogytak és egy teljesen személyes indíttatású videó a "Vasárnapi Chilli". Mindenről a maga idejében, most először nézzünk ezt a rövidke videót Rossetti Bizsu ékszerekkel!


LINK: https://www.youtube.com/watch?v=zWGgsrZ9nec

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Szuper a fülbevaló és a sminked harmóniája! Kíváncsian várom a "komolyabb" változatokat is! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép lett. :) A füli is gyönyörű! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images