LANCOME GRANDIOSE SZEMPILLASPIRÁL

kedd, október 28, 2014

      Az elmúlt időszakban mindenhez volt kedvem csak éppen a sminkeléshez nem, bár ha látnátok most az arcomat ezt megértenétek. Nem akarok túlzottan előre menni a fognaplós posztjaimban, de jelenleg véraláfutásos az arcom, így ma csak a szemeimet merem vállalni. Ma megmutatom Nektek, hogy mennyire kellemes a Lancome új szempillaspirálja a Grandiose ill. egy új szemöldök színezőt is teszteltem a L'Oréaltól. Lássuk a részleteket:
A szemöldökömet mindig porral szoktam színezni, hiszen szerencsémre nem kell újra rajzolni nap, mint nap, így egyszerűen elegendő, ha csak egy kicsit feltöltöm és máris megvan a tömött, egységes hatás. Különben sem bírom a túlzásokat a napi sminkemben, azt hiszem megőrülnék a tökéletesen kialakított, hajszál pontosan éles szemöldöktől. A L'Oréal Paris Brow Artist Plumper terméke medium/dark színben van meg és elsőre nem nagyon hittem, hogy kedvelni fogom ezt a formulát. A kipróbálása némileg megváltoztatta a véleményem: egy ívbe rendezi a szálakat, és kapok egy enyhe színt is; de nagyjából ennyi. Ezt a terméket pont azoknak találták ki akiknek ilyen seszínű, hamuszürke szemöldökük van és az ilyen átszínezéstől új életre tudnak kelni a szemöldökök. Sajnos nálam alig látható változás.

Van egy dolog amiben én sem különbözők a nőtársaimtól, az pedig a szempillaspirál mánia. Én határozottan lehorgonyoztam a kefés fejű szempillaspirálok mellett, de a Lancome Grandiose spirál pont, hogy a nagy ellentétek csoportjába tartozik. Ez a hattyú nyakú, és ez a tüskés kefe fej nagyon furcsa volt számomra, de hajtott a kíváncsiság, hogy megtudjam mit hoz ki az én szempilláimból a termék. Hosszabbító, ívelő és dúsító a termék keféje és a képeken egy réteg szempillaspirált láthattok. Mindig csakis egy réteg szempillaspirált használok, mert nekem a második réteg már túlságosan mű; egyszerűen utálom a pókláb szempillákat. Én tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel és nekem nincs is szükségem több hatásra az életembe - ha igen, feldobok egy műszempillát. :) Rengeteg festék van a spirálon, így mindig papírzsepivel lehúzok egy réteget és úgy festem ki a pillákat, így még természetesebb a végeredmény. Szerintem csodás a termék! Próbáltátok már valamelyiket? Mi a best szempillaspirálotok?


You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images