Like vs. Dislike | GARNIER

kedd, október 21, 2014

   Úgy hiszem veletek is előfordult már, hogy vásároltatok egy márkától egy olyan terméket, amit nagyon kedveltek, de belefutottatok egy olyanba is, amit legszívesebben az első használat után a kukába dobtatok volna. Néha az ár az egyedüli visszatartó erő, ami azt mondatja, már pedig ha ennyit fizettél érte, el kell használni és kész. Ilyenkor persze hónapokig áll a polcon a termék és kerülöd még azt is, hogy rá kelljen nézni. Én megértem ezt a helyzetet! Abszolút! Nos, alkalmanként én is belefutok ilyen párosokba, így ezen fellelkesülvén és egy új topikot indítván, elhoztam nektek az első ilyen párosomat a Garniertől.


Valami fantasztikus a Garnier Oil Beauty testápolója, aminek számomra a legfinomabb illata van, az egész világegyetemben - írtam is róla hosszabban, katt a nevére. Érdekes módon az orrom imádja és nem untam még meg, pedig tavasszal kezdtem el használni először. A nyarat kihagytam és most ősszel, ismét elővettem; minden fürdés után krémezés. Mondtam már nektek korábban, hogy az én orrom kb. egy hónap után minden illatot megutál, csak az unisex illatokkal tudok ellenni a mindennapokban. Ez az illat azonban más: játékos, rózsás, megunhatatlan. Nagyon krémes a testápoló és gyorsan felszívódik, az egyik legremekebb, amit eddig próbáltam; én tudom, hogy örök barátok leszünk.
 A Garnier Ultra Doux rozmaring és oliva sampon élettel teli és könnyed hajat ígér, csak akkor azt nem értem miért lapult a fejemhez a hajam, úgy, mintha rákentem volna egy kiló étkezési zsírt? Az első használatkor nem volt egészen világos, hogy valami baj van, de a harmadik hajmosás felé éreztem, hogy megváltozott a hajam; nem bírom kifésülni, tapad a fejemhez és az állaga olyan, mintha zsíros lenne. Persze friss hajmosás után ez elég lehangoló érzés. A hajszálaim kiszáradtak és a hajam drótkefe lett, miközben a töve zsíros volt. Ez a leglehetetlenebb kombináció, de mégis összejött. Gyorsan lepasszoltam a sampont és elkezdtem egy másikat használni, ami hamar helyre is tette a tincseimet!

Nekem ez a sampon nem vált be, ellenben a testápoló nagyon-nagyon jó a bőrömnek és minden krémezés egy luxus érzés. Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel, nektek is van like és dislike terméketek egy azon márkától?


You Might Also Like

11 hozzászólás

 1. Naná! :) Baba testápoló imádom, egyszerűen nem tudom megunni, de a samponjait rühelli a hajam (már bocsánat a kifejezésért) :D Szóval szerintem nem leszünk egyedül az ilyesféle problémákkal :)

  (Amúgy néhány napja tévedtem ide az oldaladra, és azóta bújom a régi bejegyzéseket. Ha van néhány pihenésre szánható percem, azonnal ide kattintok és itt olvasgatok. Nagyon szeretem a bejegyzéseid, és öröm nézni a sminkeket, amiket készítesz. Le a kalappal! Úgyhogy ha hirtelen megnőtt a látogatói számod, az miattam van, annyit járkálok az oldalon :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Nocy! Nagyon örülök Neked :) Nézelődj kedvedre! :) :*

   Törlés
 2. Bár én nem pont ezt a fajtát használtam az Ultra Doux samponból, de amit én próbáltam az nekem nagyon bevált.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy neked működik. :) Te melyik típust próbáltad?

   Törlés
 3. De jó ötlet! :) szerencsére ritkán futok bele olyan termékbe, amit alig akarok elhasználni, de az olyan rossz érzés :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az nagyon! :( Főleg mikor nagy reményeket fűzöl hozzá, netán ezer éve kinézted magadnak, aztán egy nagy csalódás az egész. :(

   Törlés
 4. Nekem a Garniertől eddig minden bevált:D samponból én mondjuk a barackosat használtam. inkább sminkmárkákkal fordult elő ilyen szélsőséges eset.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hohó...na igen a sminktermékek...hát arról is lesz majd mit írni :P

   Törlés
 5. Ez a sampon nekem se vált be! Egyszerűen utálta a hajam, pont azt éreztem amit te!

  VálaszTörlés
 6. Én nem ezt a fajta Garnier Ultra Dux sampont használtam de a másiktól zsíros lett a hajam. Én kerülöm azt a márkát :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images