OPI - SCORES A GOAL

szerda, október 01, 2014

    Hát, eljött ennek a lakknak is az ideje. Micsoda szín! Nem nagyon akartam tovább várni ennek a színnek a felavatásával, mert ki lenne az a bolond, aki hagyná ezt az üvegnyi szépséget tovább unatkozni a polcon. Éppen ma érkezett meg ehhez a lakkhoz tökéletesen passzoló Paul Dorf szájkontúr ceruzám, úgyhogy ezzel kapcsolatban lesz egy kedves blogposztom is a közeljövőben. Na, de most a lakk van porondon. Hihetetlen a tény, de ez az első OPI lakkom - vagyis van még egy ikertesója is a nude szín - és sajnálom, hogy eddig vártam ennek a márkának a megismerésével.OPI - SCORES A GOAL: Ezt a csodás színt a videómban elég nehezen tudtam leírni, mert sok árnyalat ötvöződik benne egyszerre. A képen egy 5 napos körömfestést láthattok; három réteg lakk, plusz fedőlakk, Mivel barázdáltak a körmeim én a 3 réteggel érem el a teljesen sima körömfelületet és ezért bizony nem sajnálom azt a plusz időt, amivel ez jár. 

Roppant könnyen kenhető, kellemes kialakítású kenőfejjel rendelkező lakk, gazdag színnel és közepes száradási idővel. A lakk állaga egyszerűen tökéletes, igazatok volt, imádom! Én 2.990 ft -ért vettem a Müllerben. Ha van Opi lakkod melyik színt ajánlanád nekem következőnek?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nekem a Taupe-less beach a kedvenc (nude) OPI-m :) Bátran ajánlom :) A többi pedig, ami még megtalálható a készletemben : Toucan do it if you try, Chic from ears to tail, Minnie style (jó, nem is titkolom a Minnie egér iránti rajongásom :D:D) és a Yodel me on my cell :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, tipikusan őszi szín, nagyon tetszik! Az én körmömön kevés az igazán tartós lakk, le is voltam döbbenve, hogy a képeket már 5 napos :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images