PAULA DORF - TAPESTRY | SZÁJCERUZA

péntek, október 10, 2014

   Mostanában van egy webshop aminek olyan szinten a fanja lettem, hogy mit nekem Glamour napok meg egyéb őrület...megtaláltam azt az álom helyet, ami állandó akciókat biztosít nekem egész évben pl. sminktermékekre is. A Strawberrynet-ről rendeltem néhány csomagocskát és az egyik legkedvesebb darab ez a Paula Dorf  - Tapestry hipoallergén szájceruza, ebben a csodálatos mély vörösboros színben. Oh my God!
Korábban még nem hallottam erről az amerikai márkáról, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet, így gondoltam egy szájkontúr ceruzával elindulhatunk az ismerkedés útján. Mostanában mániám, hogy új termékeket vegyek meg egyfajta lutriként. Gyorsan felröppentem a pauladorf.com oldalra és egy kedves vörös hajú hölgyike nézett velem szembe, akinek az a mottója, hogy válj a saját sminkmestereddé. So sweet! Szóval a ceruza E-vitaminnal dúsított és illatanyagmentes, nem tesztelték állatokon és ahogy feljebb is írtam hipollergén. Mindezt könnyen leolvassuk a dobozról, de mi van a dobozon belül? Egy krémes, puha ceruzának képzeltem el, helyette egy száraz, puhácska ceruzával találtam szembe magam. Ez a kedvencem, mert a ceruza állaga pont eléri jelen esetben azt a keménységet, ami szerintem a legkellemesebb a szájceruzáknál; ha a szádnak nincsen normális íve, mint nekem, akkor képes vagy újra rajzolni egyet precízen, könnyen. Nem csúszik szét a vonal! Yay! Az ajkaimat nem hidratáltam a ceruzázás előtt és az e-vitamin nem dolgozott olyan gyorsan, mint szerettem volna, így az egyébként matt végeredményű ceruzára tettem némi szájfényt, hogy ne egy múmia szájat keljen néznetek, hanem valami egészséges félét. Összejött? 

Na és akkor áradoznék még egy sort a színről is, mert...most komolyan...hát nem csodálatos? Micsoda gyönyörűség már ez a bordós, pirosas azaz vörösboros szín?! A rendeléskor mindössze annyit láttam, hogy sötét, ami éppen elegendő információ volt ugyan, de azért itt élesben szerelem lett többedik látásra! Csak, hogy borzoljam a kedélyeket, hogy 4.863 ft helyett 2.339 ft-ot fizettem érte. Tartós, nem mászik le és nagyon kényelmes viselni! Így önmagában is remek, de az is lehet, hogy megveszem a hozzá tartozó rúzst is a jövőben! Hogy tetszik Nektek ez a szín? Próbáltatok már PD terméket?


You Might Also Like

4 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images