VICHY IDÉALIA YEUX | SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS

csütörtök, október 30, 2014

    Én viszonylag hamar elkezdtem a szemkörnyékem ápolását, már akkor, mikor többen azt mondták "kislányom, mit akarsz Te még, hiszen csak mosolyráncaid vannak?" Nos, a prevenciónak megvan a pozitív hatása, ugyanis - szerintem - remekül néz ki a szemem környéke és így 26 évesen is megmaradtam csak a mosolyredőknél. Évekig Gigi terméket használtam a szemem környékére, de most kipróbáltam ezt a Vichy Idéalia Yeux újdonságot, ami az ápolás mellett a sötét karikáktól is megszabadít. Megszabadított?Azt kell, hogy mondjam, igen, valamelyest megszabadított, bár pontosabb a halványított jelző. Kevés alvás jut nekem a mindennapokban, így bizony a lila plecsnik ott éktelenkednek a szemem alatt és bár a korrektor segít rajtam, összességében jobban szeretek smink nélkül lenni. Smink nélkül pedig minden látszik, igen, a lila plecsnik is. Az előző posztnál egy deka alapozó/korrektor nincs a szemem környékén így látható, hogy milyen is a natúr állapot; úgy gondolom egészséges a lila szín mennyisége a szememnél, ha lehet így fogalmazni. :)

Kb. 3 hónapja használom ezt a Vichy terméket, amikor eszembe jut: ez a valóságban heti 4-5 alkalmat jelent. Sokan kifejtették már, hogy a szemránckrémeknek semmilyen funkciója nincs, tehát fölösleges ezektől várni a csodát, én mégis kedvelem ezt a területet is külön ápolni. A La Roche Posay Toleriane Ultra Fluid hidratálókréme mehet a szemre is, így ha azt használom sosem hagyom ki a szemem egész területét. Ráadásként jön rá ez a különleges formula, ami olyan, mint egy csillámzselé. A szemkörnyéken való eldolgozását ennek a selymes krémnek egy szilikon fej segíti, ami első ránézésére furának és durvának tűnhet, de a valóságban puha és könnyű vele a munka.

Én sokkal jobban szeretem az ujjaimmal eldolgozni a krémeket, kerüljön az akárhová, így jelen esetben itt sem használom ki ezt a külön funkciót. A termék Vichy termálvízzel dúsított, parabémentes, hipoallergén, azok is használhatják, akik kontaktlencsét viselnek - nem okoz szemirritációt! Fényvisszaverő összetevőket tartalmaz, ami azonnal üdévé és ragyogóvá teszik a szem terültét. Én kedvelem ezt a terméket, nálam pozitív változást idézett elő, határozottan halványodtak a sötét karikáim! Nagyon keveset kell belőle használni, így ez a nagy tubus még nagyon sokáig elég lesz! Próbáltátok már? Jelenleg használtok szemránckrémet?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images