LAURA MERCIER - BURGUNDY

kedd, november 25, 2014

    Számomra a Laura Mercier termékek egyenlők a luxussal. Persze, jóval ez fölött van az igazi luxus, gondoljunk egy Tom Ford vagy egy Charlotte Tilbury palettára, de jelen helyzetemben a LM termékek az elérhető luxust kínálják. Ez a mini paletta egy igazi kis ékszerdoboz, ezekkel a kellemes őszi sápadt lilás színekkel, ami még nekem sem túlzás annak ellenére, hogy nem a lila a legkedvesebb, legtöbbet viselt színem. Ezek az árnyalatok beleférnek az ízlésvilágomba, ezért is tetszik minden ami LM, mert nem a harsányságról van szó, hanem a finom nőiesség kihangsúlyozásáról.A paletta a Burgundy nevet kapta, de megnézve a sötétebb színt, teljesen kijelenthető, hogy fémes mély lila színről beszélhetünk. Mindkét színben van egy hajszálnyi csillogás is, ami nekem nagyon tetszik. A kis palettába még egy pirinyó tükör is belefért, ami nagy szerencsémre ecsetet nem tartalmaz. Jobban örülök, ha egy szemfestékhez nincs ecset, mert mindannyian tudjuk mennyire borzasztó rosszak, így se funkciójuk, se értelmük nincs - úgyis csak kidobásra kerül. 

A két szín remekül harmonizál egymással, csodásan kiegészítik egymás társaságát, így remek alkalmi füstös smink készíthető vele. A mély lila árnyalata nagyon elegáns és komoly végeredményt ad, egy angol hölgy jut róla eszembe. :) Mindkét festék extra puhaságú, leírásuk a kasmírhoz hasonlította őket. Nem csak szárazon, de nedvesen is használható és nagyon tartósak, nem ráncosodnak a szemhéjon. Én azért biztos, ami biztos alapon mindig használok szemhéjalapot, hiszen nagyon olajos tud lenni a mozgó szemrészem területe és sokkal jobban kedvelem az "alig tudom lerobbantani" érzést, mint a "folyik már az arcomon is" a festék. Összességében a mély lila nálam mindent visz, amit önmagában is használok, több réteget egymásra festve, kiegészítő színek nélkül. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy imádom! LM termékeket a itt tudtok vásárolni. Ismeritek? Próbáltátok már ezt a márkát?

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Soha életemben nem hallottam még róla (ez csak az én hibám, parasztsminkeket használok és MAC-et :D), de első pillantásra nagyon tetszik! Csodálatos az a lila - bár jobban kedvelem a meleg tónusú árnyalatokat, mégis, ez a tuti befutó a téli sminkekhez!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, mind a két szín. :) Tökéletesek lennének szerintem egy karácsonyi sminkbe mert remekül harmonizálnak egymással de adnak egy kis pluszt is a másikhoz és emiatt lenne szerintem különleges.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images