ROSSETI BIZSU SMINK #6

szerda, november 05, 2014

    Novemberi első bejegyzésként térjünk vissza pár perc erejéig október utolsó napjára. Jó, nem szeretnék sokáig a múltban bandukolni, de ezt a sminket még nem mutattam meg Nektek itt, pedig a visszajelzések alapján nagyon sokan szerették itt-ott-amott. Ez a smink Halloweenre készült, mérhetetlenül gyönyörű Rossetti ékszerekkel, amik igazán telitalálatok nálam - úgy is mondhatjuk, személyes kedvencem ez a szett. Itt nézheted meg a videót. 


You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Valami hihetetlen csoda, amit ebben a sminkben alkottál, nem űzöm magas színvonalon ezt a műfajt, csak alapfokon érdekel, azt hiszem ismerem a színeimet, és tudom mi áll jól nekem, a komfortzónámból nem szívesen lépek ki.
  És most itt van ez a smink, és elbűvöl. Ilyen szép szemsminket még soha nem láttam blogon, legfeljebb agyonretusált fotókon, és bizony eddig a pillanatig nem is hittem, hogy létezik ilyen a valóságban
  Gratulálok a munkáidhoz, és az egyéniségedhez külön!
  A kis világodnak különleges varázsa van

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon-nagyon örülök, hogy így látod. Köszönöm!!! :)
   Én mindenféle színt szeretek magamon, szerencsére mindet kedvelem is és szeretem a feltűnőbb darabokat magamon A blogomat kreatív sminkek készítésével kezdtem, jó másfél évig csak ilyenről szólt az oldal. Abszolút magamtól kezdtem el kísérletezni, játszani a sminkkel, azonban eljött egy pont, amikor elfogyott az ihlet azokra a munkákra, így szolidabbra váltottam. Szívből örülök, hogy elnyerte a tetszésedet ez a darab! :)

   Törlés
 2. Úristen ez brutálisan szép!!! *.* Nagyon jól áll neked, csodásan kiemeli a szemeid színét. :)

  VálaszTörlés
 3. Baromi jó lett, és nagyon jól áll neked. Különösen tetszik az is, hogy még a körmöd is passzol a sminkhez!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem mindig figyelni erre, nagyon meg tudja dobni a sminket egy hozzá jól eltalált körömlakk! :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images