ÚJ ÉVI FOGADALMAK

kedd, december 30, 2014

    Minden évben megírom a kis listámat, mindent megfogalmazok, ami nagyon jó lenne, ha valós lenne a következő évben. Sokszor olyan pontot is beleírok, ami nagyrészt lehetetlen, és mosolyogva nézem vissza, hogy a sors hogyan alakította a szálakat, hogy az a felírt pont mégis megvalósul. Hihetetlen sokszor az egész! Egyetlen véletlen találkozás mindent meg tud változtatni, egyetlen új ember, akiről azt hiszed sosem lesz újra az életed része, véletlenek útján az álommunkádhoz juttat. Keményen dolgozós volt az elmúlt év számomra, de azt hiszem most fog beérni az a sok munka, ami a hétvégéimet, szabadnapjaimat sem kímélte. Sok sikert nekem és sok sikert Nektek is az álmaitokhoz. Ezek az én új évi fogadalmaim: BÚÉK!
You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Én inkább csak magamban megfogalmazom, hogy miket lenne jó elérni, azonban amit már régóta csinálok az az, hogy minden év elején kezdek egy befőttes üveget, és minden olyan dolgot leírok ami jó történt velem az adott év során és év végén visszaolvasgatom. :)

  VálaszTörlés
 2. Istenem... Én soha nem akartam elhinni ezt a lista írásos dolgot, de úgy tűnik nagyon is van benne igazság, és ez engem meglep. Bár én sosem csináltam ilyet, mert -mint említettem- nem hittem ebben. De ezek szerint...
  Hihetetlen tényleg, de... Hát nem tudom mit mondjak, egy próbát talán megér, és talán sikerül is. :)
  Hálás vagyok ezért a bejegyzésért!
  Boldog Újévet Neked is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam működik! Év közben néha átolvasom a listát és sokszor el sem hiszem, hogy van, ami már megvan...viszont olyan is van, hogy szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez nemhogy ebben az évben nem fog sikerülni, de jövőre sem...erre történik valami olyan apróság, ami mindent felülír és tessék...:) Pl. Ennek köszönhetően vagyok most Budapesten is! :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images