NUDE MÁNIA | OPI, MAX FACTOR, LOVELY, FLORMAR

hétfő, január 19, 2015

Decemberben még aktívan arany lázban égtem, ám a hónap végére már teljes csömört kaptam mindentől, ami arany, így ideje volt egy drasztikus színváltásnak. Mostanra teljesen elkapott a nude mánia és átnézve a készletemet, megállapíthattam, hogy nagyon jó kis nude lakkokból válogathatok. Szeretem mikor a körmeim testszínűek és a legjobb, hogy ilyenkor minden ruhámhoz bátran nyúlhatok, mert tudom, hogy minden passzolni fog egymással. Ők a kedvenceim:


Max Factor Nailfinity Pinkandescence lakkja a tökéletes rózsaszín számomra. Kifinomult, csillámos és nagyon tartós, jó minőségű darab. Ez az a tipikus kis királylányos verzió számomra és két rétegben is gyönyörűen mutat, nem akar több lenni, mint ami.A fénye nagyon erős, fedőlakk nélkül is nagyon szép! Az OPI Chillin' like a villian lakkja maga a púder álom. Igaz, ritkábban nyúlok ezért a darabért, mint a többiekért, mert nagyon lassan szárad és képtelen vagyok kivárni azt a fél órát míg újra használhatom a kezeimet. De mikor megszárad és a helyén van lebombázhatatlan és igazán kellemes, elegáns darab!

A nude lakkjaim közül a két legkedvencebb darabom közül az egyik a Lovely Nude Nr. 7 magasfényű körömlakkom, ami színügyileg a legközelebb áll hozzám. Ez a lakk már inkább egy kicsit szürkés-barnába hajlik és két rétegben csodálatosan mutat. Ezt használom a legtöbbet a négy közül, csak a száradása lenne egy picit gyorsabb. :) Tartós és ez az igazi nude jolly jokerem. Végül de nem utolsó sorban a Flormar Beauty Toys Purr Cat darabja került bele a legleg listába. Ennek a lakknak nagyon érdekes a színe, mintha egy cseppnyi lila is belekerült volna a színkavalkádba, persze csak nagyon finoman, éppen leheletnyi beütéssel. Nagyon fényes a végeredmény, már egy rétegben is nagyon jó fed, tartós és mikor hosszabbak a körmeim egyszerűen más dimenzióba kerül ez a lakk. Imádom!

Nektek melyik a kedvenc nude lakkotok?

You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Ezek közül a Lovely lakkja van meg nekem is és imádom. Ezekkel a színű lakkokat tényleg nem lehet mellé nyúlni, mert mindig szép és kifinomult, na meg mindenhez megy. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Lovely ahhoz képest, hogy alsó árkategória nagyon jó minőségben dolgozik. Az egyik kedvenc körömlakk márkám!

   Törlés
 2. Én vizsgák előtt és állásinterjúkkor szoktam elővenni a nude lakkjaimat (vagyis pontosítok, a nude lakkok alfáját és omegáját, az Essie Demure Vixent), vagy amikor nincs kedvem a színekhez. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images