BORZA PEZSGŐTÖMB RÓZSASZÍN AGYAGGAL

szerda, február 04, 2015

   Andy barátnőm lepett meg ezzel a kis pezsgőtömbbel pár héttel ezelőtt és tekintve, hogy mindketten fürdő "bármi jöhet a vízbe, ami pezseg" mániások vagyunk, tudta, hogy értékelni fogom ezt a picuri kis pezsgőtömböt. A Borza Szappan Manufaktúra kreálmánya ez a szépség, aminek mindkét oldala szinte kipukkad a levendula virágoktól. 


Vajon az beteges, ha az ember már különbséget tud tenni különböző márkák termékeinek pezsgése között? :) Ennek a sheavajas rózsaszín pezsgőtömbnek, ami rózsaszín agyaggal van megalkotva szolid, lassú pezsgése van, aztán egyszer csak beindul, szinte berobban és már csak a levendula virágokat látom a fürdőkád alján. A sheavaj és az oliva olaja azonnal megjelenik a víz felszínén és az egész fürdőszobát belengi a levendula és a rozmaring átható, finom illata.

Nyilván a pezsgésért a citromsav és a szódabikarbóna a felelős, de mindent összevetve nekem nagyon szimpatikus volt ez a tömböcske. Tetszett, hogy igazi virágok vannak benne, hogy a mennyisége pontosan elegendő egy fürdéshez. Az illata nagyon kellemes és valóban nyugtató hatással bírt. Én fürdőkádas típus vagyok, azonban a kádban fürdésre csak a hazalátogatásaim során van lehetőségem, így ilyenkor igyekszem maximálisan kihasználni az élményt. Van, hogy az agyam csak néhány másodpercre bír igazán kikapcsolni, de az a néhány másodperces tiszta csend, igazán sokat segít a minőségi feltöltődésben. Az illatfelhő, amit a kis pezsgőtömb varázsolt nem volt mű: igazinak éreztem az összetevőket és ez jó érzéssel töltött el. Andy az Ökokuckó üzletében vásárolta meg ezt a terméket, ami mindössze - és igen, nem írtam el az árat - 290 ft volt. Ebben az üzletben egyedi alapanyagok is megvásárolhatok, amiből Te magad készíthetsz fürdőbombát vagy krémdezodort. Lehet, hogy egyszer én is elkészítem a saját fürdőbombámat? Lehetséges...

Minden egyes pezsgőtömb darab kézzel készített termék és ez a fajta gyártás nekem még mindig előnyt élvez minden téren. Sokkal szívesebben veszek meg egy kézműves terméket, mint egy gyártósoron készült 'bármit'. Szeretnék minél több Borza termékkel megismerkedni és kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra is. Ha próbáltatok már Borza termékeket, és van egy jó ajánlatotok, írjátok meg nekem! :)

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nekem nincs tapasztalatom velük sajnos. Pedig szeretem a fürdő termékeket is, csak hétközben sokkal kényelmesebb a tusolás, időtakarékosság szempontjából. Ha lenne miért, beizzítanám a kádat! :) A levendulás dolgokat is úgy szeretem...Most kedvet is kaptam a pancsoláshoz, olyan jól leírtad! Lehet bevetésre kerül így egy Lush fürdőgolyó is.
    Az ára egyébként nagyon baráti, azt hittem egy nulla lemaradt, mert nagyon sokszor látom hogy igen természetes összetevők így meg úgy, de néha olyan árazással találkozom, hogy a hajam égnek áll, így sokszor úgy vagyok vele, hogy annyi pénzért én is meg tudom csinálni magamnak, ráadásul néha egy kiadósabb adagot is, ha úgy lenne rá lehetőségem és tudásom.

    VálaszTörlés
  2. Én még nem próbáltam Borza terméket, de ha ilyen áraik vannak, lehet hogy be kellene néznem. Sokat szemeztem már ilyesmivel, de engem is az ár szokott eltántorítani, de ez így teljesen jól belefér a pénztárcámba, úgyhogy valszeg kipróbálom majd! Köszi az ajánlást :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images