CALVIN KLEIN TRUE LIPS RÚZSOK

kedd, február 10, 2015

   Újdonságokat kerestem a Strawberrynet.com oldalán és belebotlottam jó pár különleges színű Calvin Klein rúzsba. Sajnos, azok a kis mintaképek, amik a termékek mellett vannak nem túl jók; nem adják vissza a termékek valódi színét és csak egy közelítő állapotot mutatnak, de ettől függetlenül azért sikerült kiválasztottam magamnak két kellemes árnyalatot, amihez mindjárt 1-1 Pupa ajakceruzát is hozzácsaptam. :)

A mélyebb színű rúzs a Fusion, amit az idei év trend színe miatt választottam ki elsősorban. Nagyon kellemes bordós-pirosas árnyalata van, pont ez a kedvencem. A világosabb szépség, akinek vakuval jobban kijön a színerőssége, a játékos Sinful erőteljesebb pirosban pompázik. Mindkét rúzs állaga valami mesés! A krémes-száraz vonalon mozog: azaz felkenéskor egy krémes, könnyen irányítható, könnyen kenhető állag kerül előtérbe, majd megjelenik a szárazabb érzet, mert amint fent van az ajkaidon az egyik CK rúzs, egy mattabb finishre számíthatsz. Igazán érdekes ez a kevert textúra, viszont pozitívum számomra, hogy ezáltal sokkal könnyebben tudom irányítani a rúzs felvitelét - sőt igazából ceruza sem kell alá, maximum, ha tartósabb végeredményre vágyom. Szerencsére a rúzs önmagában is elegendően tartós, kényelmes viselet és ami a legjobb, hogy a színeket a becsapósabb képelőzetesek ellenére is sikerült kedvemre valóan kiválasztani. A Fusiont bemutattam a Pantone - Marsala smink inspirációs videómban is, itt élőben láthatjátok a színét és azt is, hogy mennyire egyszerű felkenni az ajkaimra. Azt hiszem ebből a True Lips kollekcióból be kell még szeretnem pár színvariációt! :) 

Mi a kedvenc rúzsod mostanában?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Szépek ezek a rúzsok, úgy érzem nagyon jól fognak passzolni hozzád ezek a színek :)

    VálaszTörlés
  2. Kedvencem mindenben a Calvin Klein, a rúzsait én is kedvelem! (szintén a strawberryről szoktam beszerezni őket, a parfümömet is, ami az Euphoria)
    Nagyon jó színeket választottál és igen, a színminták... nemrégiben én is akartam rúzst rendelni, de fél óra után feladtam. :D A minták nem voltak jók, neten próbáltam teszteket, videókat találni, de pont a kiválasztott színekről nem találtam semmit, így feladtam, egyelőre. De most hogy olvastam a bejegyzésed és megnéztem a marsala videót, megyek is nézelődni megint és tuti beszerzek egyet. ;-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images