KNEIPP MASSZÁZSOLAJOK

csütörtök, március 19, 2015

   A tavaszi Pixibox-ban leltem rá erre a furcsa hármasra, amik leginkább felkeltették az érdeklődésemet. A masszázsolajokban nincs túl sok tapasztalatom, mert azt vallom, hogy masszírozgassa magát az, akinek hét anyja van - egy ilyenhez férfi kell, aki értelmet ad a műveletnek! :) Tekintettel arra, hogy az én Szerelmem hetedhét határon van, nem számíthatok túl sok jóra; de nézzük a száraz tényeket és ismerjük meg ezt a szettet.

Felcsapva az internetet, láttam, elég sok helyen megtalálható ennek a márkának a termékei;  nem is nagyon találtam meg egy olyan fő forrást, ami a segítségemre lehetett volna. A három kis flakon, három különböző típusú terméket takar. A Boldogság masszázsolajban vörös mák és kender van, ami jó hangulatot és derűt kelt. Illatra ez a flakon a nagyim régi szobáját juttatta eszembe - brr - és valahogy rám így szaglásra nem tudta átragasztani a boldog pillanat érzését. Használat közben biztosan egészen más. A középső flakon a Ylang-ylang masszázsolaj, amiben mandulaolaj, jojobaolaj és a ylang-ylang fa kivonata található. Egy édeskésebb illat fogad az első szippantáskor - turbó rágó gyanús. :) A harmadik flakon pedig a Bársonyos Bőr masszázsolaj, amit száraz és érzékeny bőrre ajánlanak. Szintén egy cukorkásan édes illat, amit a mandulaolaj, napraforgóolaj és argán olaj keveréke ad össze. 

A használatuk a szokásos: gyengéden belemasszírozva a bőrbe, a hő hatására felszabadulnak az aromák és így intenzív lesz a hatás. Amit ígérnek: bársonyosan selymes bőr! Nos, ahogy fentebb is írtam, az első benyomásomat tudom jelenleg tolmácsolni, de remélem lesz alkalmam a hatásról is írni a közeljövőben. Természetgyógyászok és bőrgyógyászok által lett kifejlesztve ez a növényi ápoló hatóanyagokkal megspékelt termék, ami egyébként tartósítószer nélküli, parabén és szilikonmentes. Ami azonnal megragadta a figyelmemet az apró betű szövegezésben az az, hogy a gyártó tagja a németországi "Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek. Ez igen! Ezért csípem a Pixiboxot, mert mindig van benne legalább egy olyan dolog, ami különleges és amivel magamtól nem biztos, hogy szembe kerülnék. Pici üvegcséket képzeljetek el, igényes kivitelezésben, 20 ml-es össztartalommal. A Bársonyos Bőr masszázsolaj tetszett meg leginkább illat alapján és ez lenne az, amit elsőként kipróbálnék a termékek közül: jelzem is a barátom felé eme igényemet! :)

Próbáltatok Kneipp terméket? Egyéb masszázsolajat?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Imadom az illatukat, viszont ritkan tudom a ferjemet ravenni h kencevel masszirozzon igy uj felhasznalasi modot talaltam. Furdobombat keszitek, es ahhoz adagolok belole. nagy kedvenc azota :-)

    VálaszTörlés
  2. Imadom az illatukat, viszont ritkan tudom a ferjemet ravenni h kencevel masszirozzon igy uj felhasznalasi modot talaltam. Furdobombat keszitek, es ahhoz adagolok belole. nagy kedvenc azota :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images