NATÚR ANGYAL 'SZERETETCSOMAG'

vasárnap, március 08, 2015

   Egy hosszú és fárasztó hét után igazi felüdülés volt számomra egy rejtélyes kis csomag, ami a NatúrAngyal webáruháztól érkezett. Szeretetcsomag - mindössze ennyi volt ráírva és súlyát tekintve biztos voltam benne, hogy nagy meglepetések várnak rám. A csomagot kibontva, átnézve és rendszereve az alábbi látvány fogadott, melynek most kis részleteit szeretném veletek is megosztani.


A NatúrAngyal csapat részt vett a Vivaness kiállításon, a mi világ egyik legnagyobb natúr kozmetikai kiállítása és gondoltak rám, így minden újdonságból hoztak nekem egy picit. Illatok és termékek kavalkádja sokasodik az asztalomon és kíváncsiságomban azt sem tudtam melyik termékhez nyúljak először. Már a tájékoztatok látványa is lenyűgözött: egyedi, letisztult világ és közlendő, minden márkának megvan a maga erőssége és mindegyik valami mást kínál számodra, szigorúan a natúr vonalon belül.


A legtöbb márka neve ismeretlenül csengett, de nagyon ez sem tántorít el attól, hogy bevetve minimális német nyelvtudásomat megpróbáljam kisakkozni mi mire jó és mi az, amit azonnal ki is tudok próbálni. Így esett a választásom először is különleges kis üvegcsére, egy kézkrém mintára, majd pedig egy helyes kis zöld arctisztító termékre, amit már most nagyon fogok sajnálni, ha elfogy.


Elsőként a különleges kis üvegcsét vettem szemügyre, ami egy Calena termék volt - volt, hiszen azonnal elkezdtem engedni hozzá a fürdővizemet és egy az egybe bele is csorgattam ezt a rózsás folyadékot a vízbe. A fürdőszobát azonnal belengte a rózsás-cukorkás illat és onnantól fogva már arra vártam, hogy mikor csobbanhatok a vízbe. Ez a mennyiség egy fürdőzésre elegendő, finom habot képez, a kellemes rózsás illat igazán relaxáló: nagyon puha bőrrel hagytam el a kádamat. Nem vagyok benne egészen biztos, de a Szerelmes Álom Habfürdőre emlékeztet engem ez a kis kémcső. Javítsatok ki, ha tévedek.


Ez a kis kézkrém minta Sibériából jött és vad virágokkal ill. gyógynövények felhasználásával születik meg. A Natura Siberica ezen terméke szinte pillanatok alatt beivódott a bőrbe és az az illat, amit maga után hagy erősen citromos és ginzenges - aki már ivott ginzeng teát pontosan tudja milyen ez. Vastag, fehér krémet képzeljetek el, ami bőrhöz érve szinte azonnal el is tűnik, néhány mozdulat és mintha sosem lett volna ott. Nincs nyoma, hogy kézkrémeztél volna, csak az illat marad vissza, ami szinte fejbe kólint, olyan friss, üde, gyógynövényes, de inkább a vadvirágmezőt juttatja eszedbe. Az egyik kedves Olvasóm pedig felhívta rá a figyelmem, hogy a Natura Siberica termékek nálunk is kaphatót, itt. Éppen írom a listámat...


Oh, te kis zöld vacak! Mennyire jó termék vagy Te is! A Go&Home arctisztítója citromfűvel és karamellel (?) nos igen, az orrom néha olyat is érez, ami nem biztos, hogy benne van a termékben - egy krémes, fehér színű, éppen habzó termék, ami kiváló a napi arctisztításhoz, mert nem szárítja a bőrt és még a sminket is nagyon jól leszedni. Érdekes érzés volt, hogy utána nem éreztem azt, hogy szükségem lenne egy kis arckrémezésre, inkább csak szabadon hagytam a bőröm és olykor-olykor szórakozva hozzáérve, puhaságot, jól eső érzést éreztem. A termék állaga inkább egy arctisztítótejhez hasonlatos, elsőre el is bizonytalanodtam mikét folytassam a műveletet, de végül a vizezést választottam. Nagyon szeretném, ha itthon is kapható lenne ez az egyébként Ausztriában készülő termék.

...és akkor ez csak három, randomra kiragadott termék volt a sokaságból. Próbáltam már hajsampont balzsammal, parfümöt és ismerkedem az arcápoló termékekkel is. Hatalmas élmény ennyi újdonság között bogarászni és felfedezni! Köszönöm a Natúr Angyalnak, hogy gondoltak rám! :-) Ha megnéznétek képekben is a Vivaness rendezvényt kattintsatok IDE.


You Might Also Like

8 hozzászólás

 1. Wow, mennyire kipróbálásra való kis termék :D Az üvegcsés habfürdős valami nagyon bejön, és pont az a neve (legalábbis ráírva), hogy Szerelmes álom, így nem véletlenül emlékeztet arra :) Kár, hogy nincs kádunk, az ilyeneket sokkal jobb/kellemesebb/kényelmesebb fürdés közben kiélvezni, mintsem zuhanyzás közben :)
  Az azrctisztítónak is jópofa a csomagolása (ejtóernyő meg autó - vagy inkább lakókocsi? :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. akarom mondani arctisztító és ejtőernyő :D

   Törlés
  2. Nos, igen, mint írtam, a német tudásom igencsak a nulla közelében van! :) Viszont örülök, hogy sikerült eltalálnom a termékazonosságot! :)

   Egyenlőre én sem tudtam megfejteni, hogy miként kapcsolódik az ejtőernyő az arctisztításhoz... :P

   Törlés
  3. Ahogy elnézem, nekik az a filozófiájuk, hogy utazásra és otthonra is alkalmasak legyenek a termékeik, vannak pl 2in1 termékeik, amikkel időt és helyet lehet spórolni, meg van utazó és rendes kiszerelés is. Jópofa ez a sok utazással kapcsolatos ábra a csomagoláson, meg hogy az "otthoni" verzión házikó is van. És hogy az egyiken a "Go", a másikon meg a "Home" van kiemelve a logóban:
   http://www.puregreen.at/marken-produkte/go-home/
   Az arctisztító alkalmazásához azt írja, hogy nedves bőrre kell felvinni, bemasszírozni és lemosni.

   Törlés
  4. Nagyon jó ez az elgondolás, igazán tetszik! Kedvelem, mikor a praktikusság is benne vagy egy termék fejlesztésében, nem csak, hogy jó legyen!
   A webcímet külön köszönöm!!!

   Törlés
 2. Igen, a Calena a Szerelmes Áom termékcsaládból való, csak ez a kémcsöves verzió nem kapható nálunk.

  Az a szibériai kézkrém kapható nálunk is, és PickPack pontra ingyen szállítanak:
  http://www.natura-siberica.hu/Natura-Siberica-COSMOS-extra-feszesito-kezkrem-75-ml-d25.htm

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, szuper!!!!!!! Köszönöm az infót, már nézem is a weboldalt ill. javítom a cikket is! :)

   Törlés
  2. Nincs mit, én pl nem is hallottam eddig róluk, de nagyon ígéretes termékeknek tűnnek, ki is néztem már pár dolgot... :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images