BOURJOIS - ROUGE EDITION AQUA LAQUE

csütörtök, március 26, 2015

    A Bourjois csak úgy robbantja ki magából szezononként a legfrissebb újításokat; úgy érzem, ők aztán sosem unatkoznak! Legfrissebb termékük a Rouge Edition tovább fejlesztett - és általam már most sokkal jobban kedvelt - változata a Rouge Edition Aqua Laque szájfény, ami pont azon a kellemes határon mozog, hogy mindenki beleszeressen a maga árnyalatába. Hogy miért?
A jó árnyalatok még hagyján, de az igazi siker abszolút a textúrában rejlik. Először a kezemen volt lehetőségem kipróbálni a terméket, majd utána jöttek az ajkak! Oh! A 02 számú szájfényt próbáltam ki elsőnek és megérezhettem miben is új ez a termék az elődjéhez képest: könnyű, vizes, selymes textúra, ami száradás után stabilan, szinte lerobbanthatatlanul rajta marad az ajkakon. Van benne mégis valami krémes húzóerő, amivel rúzs finishre emlékeztet. Ez a különleges kombináció adja meg azt a finom fénylő végeredményt, amihez tartósság és erős szín párosul. A képen a 04-es szín látható és szívem szerint az egész kollekciót magaménak tudnám, mert nagyon szeretem a szájfényeket, de általánosságban annyira gyorsan lejönnek. Ez a darab nem jön le könnyen, főleg, ha hagytál elég időt arra, hogy megszáradjon. 

A 02 - es árnyalat egy igazi go-to darab és ez a kissé erősebb piros is a 04, számomra a napi szinten viselhető darabok közé tartozik - a fenti kép mindkét csíkján őt láthatjátok. Azt nagyon sajnálom, hogy nincsen lehetőség a drogériákban a teszter darabokon megnézni a színt és a formulát; úgy hiszen sokunknak segítség lenne a döntésben, mert bitang jó kis színek vannak a kollekció közt.

Találkoztatok már ezekkel a termékekkel? Próbáltátok már?

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Hol sikerült lecsapnod rá? Az alap változatért is rajongok, amióta tudom, hogy ki fognak jönni ezek az új darabok, nézegetem a drogériák polcait, de még nem találkoztam velük :( Illetve mennyibe kerülnek?

    VálaszTörlés
  2. Kicsit szomorú vagyok amiért nincsenek színminták. Főleg mert olyan szép szín.

    VálaszTörlés
  3. Imádom a Bourjois rúzsokat, azt hiszem, a szájfények lesznek a következők :) Egyelőre még egyre sem sikerült lecsapnom, de remélem, hogy hamarosan lesz rá alkalmam :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images