SMINKTÁSKÁM TARTALMA - TAVASZI KIADÁS

szerda, március 11, 2015

     A mindig nálam lévő mini sminkkészletemet tavaszira hangoltam. Igazából ez a néhány termék az, amit a mindennapi sminkelés során viselek: több pepecselésre nincs is időm és őszintén szólva ennél több sminkre én nem is vagyok hitelesítve per nap. Ez a néhány termék belefér egy pinduri sminktáskába, amit kényelmesen pakolászhatok A táskából B táskába, ha úgy alakul a programom. Nagyon szeretem a Flormar Soft Touch alapozóját, mert könnyű állagú, lágy formulájú és jól beledolgozható a bőrbe. A reggeli rohanásban nekem fontos, hogy az alapozót - a sminkem legfontosabb részét - még félig alvó módban is könnyen tudjam kontrollálni. Az ecset hozzá az én mindenesem, amit egy Newdress rendelés során zsebeltem be. Noném, totál kínai kis darab, de még egyetlen szőrszálat sem hullajtott, és jól használható minden munkafázisnál: alap, kontúr, pír, highlight, fixálás.

A kedvenc hármasom a Sleek Face Form Fair palettája, amit direkt világos bőrű, hajú egyének részére kombináltak így. Minden darabját imádom ennek a terméknek és nagyon szép egységet alkot, ha mindhármat egyszerre viselem is az arcomon. A fixálást a régi jó barátommal a Kryolan transzparent púderével végzem. Ezt a darabot sosem tudom megunni: ideálisan igazodik az alapozóimhoz, tartós és soha nem akar elfogyni. Pontosan úgy, mint ez a MAC Paint Pot, aminek Bare Study a neve. Évek óta megvan és még mindig van belőle. Hiába igyekszem koptatni... semmi. Remélem  most, hogy a tavaszi táskába került és mindennap használom, hamarabb búcsút vehetek tőle, mert bár imádom és remek színe van, de van más jó pár másik Paint Pot is, amit napi szinten használnék. :)

Végül pedig, ami az igazi tavaszi megjelenést adja a mindennapok során az az Avon Ultra Colour Indulgence egyik darabja a Royal Peony. Cukorkás pink színével és illatával levett a lábamról és szerencsémre nagyon krémes a formulája, ami nem szárítja ki az amúgy is sokszor cserepes ajkaimat. Velük készül az én napi sminkem a tavaszi időszakban, ami olykor csak egy-egy részletében változik: egy új szemfesték vagy egy új rúzs kerül be a kis sminktáskába, mint változatosság.

Te mikkel készíted a tavaszi napi sminked?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Hmm kíváncsi lettem arra az alapozóra! :) Egyébként nekem is hasonló a rutinom :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a hármas Sleek darabot egyszerűen nem lehet nem szeretni. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images