YAMUNA - SZŐLŐMAG OLAJOS FÜRDŐSÓ

kedd, március 17, 2015

     Ez a legfrissebb pezsgő finomság a fürdővizembe. Igen, a Yamuna rózsaszín kis rögöcskéivel fürdőzöm mostanában és nagyon élvezem. Rágó illata van tudniillik és nagyon jót tesz a száraz bőrömnek is. Ez a szőlőmag olajos fürdősó, ahogy érzékelem elég népszerű itthon, mindenki rájár egy kicsit. :)


Ezekből a szőlőmagolajos termékekből egy egész sorozat van a Yamuna webshopjában és nekem azért tetszett meg ez a termék, mert én mindig elrágcsálom a szőlőmagot - aztán pedig várom a csodát :) Innen jött az egész, hogy ha már a szőlőmag ennyire bejön, akkor kipróbálnék egy hasonló összetételű terméket is. Az ára véleményem szerint nagyon barátságos és ami talán a legfontosabb, hogy segít a fürdőzés közbeni relaxációban. Persze jótékonyan hat a légutakra, gyulladáscsökkentő és fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét - csak, hogy néhány jó tulajdonságát említsem, de összességében nekem a relaxáció a legfontosabb!

Egyre inkább érzem, hogy szükségem van arra, hogy csak a csend vegyen körül és bámuljam a plafont. Gyorsan be tudok sokallni a világtól! Én nagyrészt érzésre borítom meg a kis flakont és úgy szórok bele a vízbe x mennyiséget - teljesen ízlés dolga. Ami biztos, hogy jó illatú és gyorsan feloldóik, a bőrömön érzem utána a jelenlétét. Finom kis réteg, amitől puhább és élettel telibb lesz a bőröm. Ha kipróbálnád, itt keresd. 

Milyen fürdősót használsz - ha használsz?


You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Hamarosan én is készülök róla egy bejegyzéssel :) Bár a teszt alanyom anyukám volt :)

    VálaszTörlés
  2. Jónak hangzik. Pont most fogyott el a fürdősóm, lehet kipróbálom ezt! Nekem is van blogom, nézzétek meg :)
    http://divertisement9.blog.hu

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images