BOMB ÚJDONSÁGOK | TAVASZ

kedd, április 14, 2015

    Szavakkal nem tudom leírni, hogy mennyire ötletes kis fürdőzéses termékeket képesek alkotni a BOMB gyárban. A miniatűr, kidolgozott kis mintáktól, ugyanúgy, ahogy az extra csillámportól mindig elolvadok. A BOMB legfrissebb tavaszi újdonságaiból láthattok itt három gyöngyszemet, melyek illata, szokás szerint már a dobozbontás előtt belengik a szobát édes, cukorkás illatukkal.

Az én figyelmemet azonnal felkeltette a Kék Lagúna fürdősüti, ami már magában is egy kis remekmű és akkor még ott az illata: friss virágillat, majoranna ill. rozmaring illóolaj keveredik ebben a kis halvány kékségben. Egyenlőre csak nézegetem, nagyon szeretnék csobbanni vele egy "nagy renoválásos szombaton", amire most már nem is kell olyan sokat várni. Ezek a szombatok nálam azt jelentik, hogy vagy 2-3 órára megszűnik a külvilág és az arcmaszktól elkezdve, a bőrradírom át, a hajpakolásig mindent bevetek. Most éppen egy jó bőrradírt keresek, mert a legutóbbi bőrradírom igen  gyatra volt, nagy csalódást okozott.

Visszatérve a Bomb-okra: a jobb oldalon a Szív küldi fürdőbombát láthatjátok, ami még a társával együtt a védőfóliában van - nagyon friss ez a fotó! :) A Szív küldi bombában bergamott és zsálya van, a Rózsaszirom szappanban pedig rózsa és muskotályzsálya illóolaj. A minap egy ismerősöm mesélte, hogy az ajánlásomra ellátogatott az egyik Bomb üzletbe és megrökönyödve próbált egy darab szappant választani az anyukájának ajándékba a polcok előtt, de képtelen volt dönteni. Így tért haza 8 azaz nyolc szappannal, mondván valamelyik csak tetszik majd az anyukájának - bárhogy is lesz, ő biztosan jól jár a maradékkal. :) 

Próbáltátok már valamelyik bombságot?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Én is nemrég próbáltam ki a kék lagúnát :D Imádom.
    Mint általában a BOMB termékeket :)

    VálaszTörlés
  2. A kék lagúna nekem is belopta magát a szívembe. :)
    A rózsaszirom szappan is szimpi, fel is írtam a kis kívánságlistámra. :P

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images