LEGDURVÁBB TOP 5 SZÉPSÉGHIBA

csütörtök, április 16, 2015

    Jártamban - keltemben figyelem a pesti lányokat és már régóta érlelődik bennem ez a videó vélemény, aminek most már hangot is adtam. Összegyűjtöttem azt a top 5 szépséghibát, amin szerintem nagyon könnyen lehet változtatni és ami sokkal szebbé és csinosabbá tud tenni lányokat/hölgyeket: néhány kis trükk és máris rendezettebb lesz a külsőnk. Abszolút a segítő szándék vezérelt, bízom benne, hogy ez a videóból is átjön. Szerintetek mivel lehetne még ezt a listát kiegészíteni?

        


You Might Also Like

3 hozzászólás

 1. Jó kis videó, valóban hasznos tanácsokkal :) Örülök, hogy a dohányzást is belevetted, valóban egy undorító szokás. Tini koromban én is dohányoztam- nálam is a csordaszellem volt a vezérlő tényező- aztán ahogy felkerültem a fősulira, be kell valljam, nagyon spórolós lettem és sajnáltam a cigire a pénzt. Akkor emiatt raktam le (bár én személy szerint nem voltam nagy dohányos, az egy doboz sokszor egy hétig is elég volt), de ma már sok évvel később áldom a spórolós énemet. Ismerősök körében is vannak fiatal, velem egykorú lányok, akiken messziről látszik, hogy cigiznek. Konkrétan 30 éves korukra teljesen ráncosak, szürke a bőrük és ami engem a leginkább taszít: büdösek. Pláne a láncdohányosok, akik még lehet nem is szívtak el egy cigit, de érzem, hogy átivódott-szó szerint- mindene az állott füsttől. Nagyon nem egészséges és pláne nem menő...
  A másik- ami nekem is vesszőparipám- a szemöldök. Én személy szerint magamnak szedem, nem engedném, hogy akár egy kozmetikus is belenyúljon (rossz tapasztalat miatt). Tényleg nagyon sok rosszat látni, és az a durva, hogy ennek nagy részét kozmetikus készíti. Nekem is van rossz tapasztalatom ilyen téren, és azért is kezdtem el szedni-rendezni magamnak, mert nem találtam megfelelő szakembert. Volt, aki csak nem úgy szedte ki, ahogy kértem, de volt aki el is rontotta. Nagy' nehezen visszanövesztettem, és most már mondhatni tökéletes. Természetesen nem azt mondom, hogy mindenki szedje magának, ahogy a videóban is mondtad, ha lehetőség van rá, inkább szakemberre bízzuk (ezt is).
  Üdv, Timi

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik hogy belevetted a dohányzást is ebbe a csokorba. Alapból undorító tevékenység,semmi célja, és persze ha nem is másnak de előbb utóbb visszaköszön az ember kinézetében. Nekem szerencsém van, semmi pénzért ki nem probáltam és nem i próbálnám ki mai napig azt a vackot! Sőt azok után hogy pár éve még az is kiderült, hogy allergiás vagyok rá... úgy meg mégisnkább nem... nincs kedvem egy slukkkedvéért meghalni . :)

  A szemöldök...hm... Az a halálom! Amikor az utcán láttom hogy vagy túl rövid, vagy túl hosszú, túl vékonyra szedte, a másik szemöldökcsipeszt se látott még életében... Legszivesebben odamennék hozzájuk és azonnal rendbe tenném a kúsza, rossz formájú szemöldöknek nevezett szörcsomót a szemük felett. :D

  Szerintem senkinek nem lesz ismeretlen az a +1 szépségbaki, amit én manapság(megint) egyre többet látok. Ez nem más mint az alapozózás adta "gyönyörű", sötét maszkok az arcon rosszul eldolgozva. Nem tudom milyen felindulásból maszkirozza magát valaki 2-3 árnyalattal sötétebb alapozóval egy rondasággá. Persze nem minden esetben van ez, van amikor a szin passzol ugyan, csak a hajvonal alatt 2 centivel ér véget az alapozó széle.... Barátnőm is belesett már párszor ebbe a hibába, kérdeztem is tőle hogy hogyan miért? A válasza egyszerű volt, nem volt ideje reggel jól eldolgozni kézzel a terméket, mert különben lekéste volna a buszt.Megkérdeztem ugyan hogy de akkor minek kente fel ha ne mvolt ideje, a válasz csak annyi volt, hogy máskülönben csúnya az arca. Mondom mert most sokkal szebb...
  Szóval a szemöldök mellett az alapozó rendes használata az, ami jelentős változást tud eredményezni egy arcon, szóval ott is nagy odafigyeléssel kell kiválasztani az alapozót, és megfeleő módon kell eldolgozni. :)

  VálaszTörlés
 3. A szemöldök nekem is érzékeny pontom...xD (szinte beteges már, mindenkinek megnézem a szemöldökét, és rendesen lelkibeteg tudok lenni, ha az enyém nem úgy néz ki, ahogy nekem tetszene...)
  Most olyan természetellenes szemöldökceruzát fogtam ki...ilyen vastag, zsírkrétaszerű rétegben rátapad a szemöldökömre (tartós meg minden, de teljesen mű), és mivel én fekete szemöldököket szoktam festeni, esténként kisebb kínszenvedés kiimádkozni a szőrszálak közül a festék leszedése...Én ezt a problémát majd sminktetoválással fogom megoldani, mert én amúgy is nagyon gyakran már kiborotválom a szemöldökeim közül a szálakat (akárhányszor szemöldököt szedtem siralmas lett, hiába lehetett volna szép formája, mindig belelendültem a szedegetésbe, és szerintem több mint a felét is sikerült kicsipkednem ilyenkor...)

  A lefolyt smink sajnos nem csak alapozatlanság kérdése, nekem könnyen zsírosodó, rejtett szemhéjam van, azon kb lehetetlen fent tartani a sminket, de nekem az avon szemhéjalapozója bevált, és azzal amíg emberek között vagyok, legalább addig nem kell aggódnom a fejem miatt...:D

  A lepattogott körmöknél sose értem, hogy akinek van ideje körmöt lakkozni (azért nem szárad az olyan gyorsan, akármennyire bizonygatják a gyártók), annak hogy nincs ideje le is szedni a lakkot??? Sokkal kevesebb idő, mint a száradás...(ezért nem festek körmöt xD)

  Egyébként a hajlenövős tipped sajnos nekem nem vált be...vagyis...két naponta kell mosni a hajamat, és három hetente festeni, mert gyorsan nő...másnapra már mindig nagyon zsíros, és nem moshatom ki naponta...Most azzal próbálkoztam, hogy vettem egy hajszínezőt, mondván, hogy másfél hetet csak kibír, de a hajtövemet nem fogta be egyáltalán, a festett rész meg nem volt kopott...viszont első mosás után onnan is lekopott...(Én a ballagás miatt nem akartam befesteni a hajam, mert két hetente hajat festeni durva, és azért ballagásra csak frissen festve megyek...)

  Egyébként jó videó lett, remélem csinálsz még hasonlókat majd! :) (vagyis ilyen mit rontanak el sokan, és néhány tipp, hogy jobbá tegyék a helyzetet...:))

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images