MINI TERMÉKEK A SMINKTÁSKÁBA

kedd, április 28, 2015

   Állandó helyhiánnyal küzdök a táskáimban, úgyhogy bár nem voltam sosem a mini termékek híve, mégis be kellett vetnem piciségükben rejlő erejüket, ha jót akartam magamnak. Már pedig én mindig jót akarok magamnak, így került be a sminktáskámba ez a 4 pindúr, akik velem vannak a munkaidő alatt is. Minden esetre!Most, hogy felkerült a foxi - fogszabályozó - bár mindig van nálam egy egész szett a fogápolásra/készülék tisztításra, mégis a csomagomból nagyon hiányzott a kedvenc gyógynövényes fogrémem. Még valamikor tavaly télen álltam rá a Himalaya Herbals fogkrémeire és nagyon jól összehaverkodtam az ízvilággal, úgyhogy egy darabig örömmel élvezem a gyógynövényeket. A Nonique kézkréme egy nagyon furcsa illatú, mégis zseni kis krém. Bár ez a kiszerelés igencsak eltörpül a drogériákban kapható óriás flakonokhoz képest, mégis életmentő tud lenni egy-egy alkalommal ez a picike is. Nagyon jól hidratálja a bőröm és gyorsan felszívódik, mindamellett pedig natúr kozmetikum! Jee! Azokat kedvelem :)


A Guerlain legfrissebb parfümje a La petite robe noire zöld kis flakonjából van egy pici mintám, aminek egyszerűen imádom az illatát és ha egy felfrissülése vágyom, vagy munka után még van egy találkozóm kézenfekvő néhány fújás a felfrissülésre. A legutolsó mini már nem az a kifejezett napközben használatos termék. Ez a Clarins arckréme, amit sminkmentes napokon használok, és ekkor vetem be őt, egy gyors hidratálásra. Sajnos mire ezt a cikket írom, már elfogyott ez a pici, de gyorsan beszívódó, könnyű állagú termék, amit jó szolgálatot tud tenni s.o.s. helyzetben.

Kedvelitek a mini termékeket? Van kedvencetek?
You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. En Az Yves Rocher minijeit hordozom magammal. :)

  VálaszTörlés
 2. A Nonique kézkrémet én imádom. :) Kedvelem a mini termékeket, ha csak 2-3 napra utazom el, akkor nagyon praktikusak. :)

  VálaszTörlés
 3. Szeretem a mini termékeket, pláne, ha valahogy után is lehet őket tölteni :)
  Utazáshoz szuperek :)

  VálaszTörlés
 4. Én azért kedvelem őket, mert olyan cukik! :D Na jó, pl. olyan útra, ahol vagy 1 napig megy a busz/vonat/autó/repülő életmentőek tudnak lenni :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images