Budapest - OUTFIT OF THE DAY #1

kedd, május 12, 2015

   Ma nagyon kényelmesre és lazára vettem a figurát, ugyanis néha szükségem van lezser napokra; amikor valóban kényelmes ruhadarabokban indulok el dolgozni, vagy este, munka után a várost felfedezni, barátokkal találkozni. A Margitsziget nagyon vonzó számomra, és bár még csak alig egy kis részét láttam, sok zeg-zugában már most otthonhonosan érzem magam. Egy vidéki lánynak kell a masszív zöld terület, a tér és itt megtaláltam mindazt, ami otthonról úgy hiányzik: kert feeling, virágok, nyugalom! Pulcsi: Nord7
Leggings: New Yorker
Táska: Wholesalebuying
Cipő: F&F
Napszemüveg: Converse
Biztos, hogy gyakori vendég leszek a Margitszigeten, mert remekül ki tudok kapcsolódni, nyugalom van és friss levegő. Ez kell nekem! :) A pulcsim és a leggings a legkomfortosabb kombináció, amihez csakis egy vászoncipőt tudok elképzelni. Evelin nem létezik napszemüveg nélkül, így már bevetem a jó öreg Converse lila szemüvegemet is. Nagyon rákattantam a háti táskákra, praktikusak és végre szabadok a kezeim, sőt igazából még egy kicsit szabályoz is, hogy valóban csak azok legyenek nálam, amire valójában szükségem van :) Irány a város!

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Amennyire tudom átérzem, hogy mire gondolsz. :)
  Bár igazi városi lány vagyok (itt nőttem fel, de lélekben valahol keveredik a város-vidék. :D), imádom a Margit-szigetet. Tavasszal és nyáron nincs olyan hét, hogy legalább egy párszor ne nézzünk ki a barátokkal. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most már bennem is van keveredés, de azt biztos, hogy sosem tudnék elszakadni a kis falumtól! Remélem én is gyakran tudok kinézni a szigetre, remek hely!!! :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images