GUERLAIN & FLORMAR SZERELEM

hétfő, május 11, 2015

   Sokszor vagyok úgy, hogy egy termék annyira csodálatosan néz ki, hogy egyszerűen nincs szívem belemártani az ecsetet. Remekmű a külseje, amin képes vagyok napokat elcsodálkozni: a kis redők, a márványos formavilág... ez már biztosan fanatizmus a sminktermékek és a szépség iránt, ami abszolút érthető is a részemről. Függő vagyok! Ma két gyönyörű terméket mutatok Nektek, amikbe végül sikerült belemártanom az ecsetemet és amikkel mostanában az arcomat díszítem. 

A Guerlain Terracotta Joli Teint egy csodás kis gyöngyszem. Már elég ha ránézek a csomagolására és attól képes vagyok elolvasni: lapos kis kavics forma, elegáns fényes felülettel és ha kinyitom elveszek a díszítésben. Majd az illatban. Majd a színekbe. Végül a tükörben. :D Annyira isteni, parfüm illatú ez a termék, ami szinte csalogat magához. A színkód esetemben a 00 Clair - Blondes és ez a termék egy remek bronzosító, amibe egy cseppnyi pír is belekerült. Ez a két színt összekeverve egy nagyon kellemes kombinációt alkot és remekül tudom vele színezni az arcom a megfelelő pontokon. Nagyon puha, nagyon finom szerkezetű, és tökéletesen ráillik a napcsókolta hatás, mintd használata közben, a finom állag miatt, mind a végeredmény tekintetében. 

A Flormar legfrissebb újdonsága a Terracotta Blush-on - Touch of Rose színben igazából magáért beszél. Elég ránézni a képre és mindent tudunk. Ez mellé a szöveg fölösleges, Na jó, azért csak pár szót róla! Imádom! Csodálatos a színek keveredése, az arany és a pink összhangja, amivel az almácskáim lágy rózsaszínek lesznek, lágy aranyos ragyogással. Nem túl hivalkodó, nem túl fényes, remekül kiegészítik egymást a színek és nem kell plusz highlighter, mert az arany remekül teszi a dolgát. Napfényben látszik csak mennyire szép!

Oh! Ez a kettő remek páros! Nagyon jó a kettejük koprodukciója, igazán tavaszi - elő nyári érzetet érek el velük. Próbáltátok valamelyiket? Mit gondoltok a termékekről a fotók alapján?

You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Nagyon szeretem a Flormar márványos pirosítóját, idén kb. 5 alkalmat kivéve mindig az én kis mályvás, csillámos példányomhoz nyúltam és nagyon meg vagyok vele elégedve, ráadásul a folyamatos használat mellett sem látszik rajta, hogy valaha is fogyott volna belőle! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye?! Egyszerűen vannak ilyen termékek, amiket nyüstölök ezerrel és mintha minden reggel ugyanúgy a nullától indulnék :)

   Törlés
 2. Ugyanígy vagyok vele én is, hogy képes vagyok hosszú napokig csak csodálni a szerzeményemet :D Nagyon szép mindkettő, az biztos, hogy az első ecsetbelemártás nem lehetett könnyű - de megérhette az tuti :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wáá..ne is mond...nehéz volt, de meg kellett tenni :D

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images