Tanity - UV MENTES BARNULÁS - III. RÉSZ

péntek, május 15, 2015

     Nos, azt már tudjuk, hogy lehet valaki 5 perc alatt barna és azt is, hogy mit érdemes használni az UV mentes barnítás előtt és után, mint bőrápoló készítmény, most már csak a miért? - re szeretném megadni Nektek a választ. Hogy miért érdemes a fújás után betartani a szabályokat? Ezért. Az alábbi képekért!
A legelső fújásom után eldöntöttem, hogy szabály szegő leszek, és nem tartom be az előírásokat, mert nekem látnom kell mi lesz így a bőrömmel. Kíváncsi voltam és hitetlen. Így tehát nem a megfelelő termékkel tisztítottam a bőröm és a nem megfelelő testápolóval hidratáltam a bőröm. Az eredmény meg is lett, ami engem lepett meg a legjobban. Foltos, narancssárga, néhol mozaikos és összességében ocsmány. Ezekkel a rövid szavakkal jellemezhető az az állapot, ami a "jutalmam lett". Számomra, ez ettől függetlenül is egy izgalmas kísérlet volt és egyértelműen bebizonyosodott, hogy miért kell a Norvell termékek használata a kezelések után és miért jó mindent az előírás szerint csinálni.

A bőr helyes ápolásában a legnagyobb szerepet a Norvell termékek kapják, ám van még néhány tipp, amivel elkerülhetjük a fenti állapotot, ha UV mentes barnítás után vagyunk. Én minden szabályt megszegtem először, persze csakis azért, hogy valódi tapasztalatokat adhassak át Nektek ma ezzel kapcsolatban!

- a fújás után 8 órával ne érintkezzen a bőrünk vízzel

Érdemes komolyan betartani ezt a 8 órát, mert én a teszt fújásomnál idő előtt mostam le (direkt) az oldatot magamról, így nem lett túl hosszan tartó és intenzív a színem. Sőt, ez még csak-csak túlélhető lenne, de a fenti képek is bizonyítják, hogy ennél azért többről van szó.

- használjunk a fújás előtt testradírt

Az egyik legfontosabb pont, hiszen a fújás eredményességének alapját határozza meg. Ha a bőrünkön ott vannak az elhalt hámsejtek, az oldat nem tudja az ép sejtekben kifejteni a hatását, így foltos lesz a bőr. Egyes részek barnábbak lesznek, mint a másikak, esetleg le sem barnulnak. Nálam minden verzió kialakult.

- a fújás eredménye függ a bőr hidratáltsági állapotától

Ha száraz a bőröd, akkor készülj fel arra, hogy bizonyos területek egyszerűen nem lesznek tartósan barnák.  Ezt kiküszöbölvén egy dolgot tehetsz: igyál sok-sok vizet! :)

- az azonnali bőrszín megőrzése érdekében és a csíkosság elkerülése miatt a kezelés után 16 órával csak tiszta vízzel tisztálkodjunk

Én persze ezt sem tartottam be, sőt direkt rossz termékkel tisztálkodtam. Meg is lett az eredménye. Kellemes narancssárga, mozaikos barnaság. Upsz...

- tisztálkodás után ne dörzsöld a bőrt, hanem itasd fel a vizet

Mivel a DHA csak a bőr 25 %-ában fejti ki hatását, azon a területen, ami 28 naponként megújul, elég könnyű akaratlanul is leradírozni a kis barna bőrünket. A nedvességet óvatosan itasd fel, sose dörzsöld a bőröd.

Ez az a néhány plusz dolog, amit mindenképpen érdemes betartani, ha Te is UV mentes barnításra adod a fejed. Néhány dolgot kell csak észbe tartani, ami úgy hiszem alapból is magától érthetődő.  A kísérleti fújásom mindent összevetve nagyon érdekesre sikeredett, azonban természetesen elég volt így ebből egyszer bőven, azóta minden pontot szigorúan betartok és a barnaságom tökéletes. Szép, egyenletes mindenhol. Fokozottabban figyeltem a fújás előtt a folyadék bevitelre és minden este szigorú testápolózás, persze a Norvell Prolong termékével. A szín fakulása minden testrészemnél azonos mértékben zajlik, lassan-lassan a mostani színem is eltűnik. De, már alig várom a következő alkalmat, amit ismét egy Tanity szalonban fogok kérni! Függőséget tud okozni ez az állapot, aminél nem kell félnem semmilyen mellékhatástól, hiszen teljesen biztonságos a folyamat. Az, hogy végre nincsen rikító fehér lábam egy szoknyában...nos, ez túlszárnyalja minden álmom! :)

Kipróbáltátok, esetleg kipróbálnátok az UV mentes barnulást?You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Nagyon tetszik, hogy megcsináltad ezt a 'szabály szegős módszert', le a kalappal előtted :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért az öltözködéssel kellett kreativkodnom, hogy a foltjaim ne legyenek láthatóak. :D

   Törlés
  2. Azért az öltözködéssel kellett kreativkodnom, hogy a foltjaim ne legyenek láthatóak. :D

   Törlés
 2. Remélem lesz olyan kép is, amikor azt mutatod be, hogy hogyan kopik úgy, ha ezeket a speciális termékeket használod, mert engem az jobban érdekelne :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images