YAMUNA - NÉVRE SZÓLÓ NATÚRKOZMETIKUM

szombat, május 09, 2015

    Egy top secret projekt részese lenni mindig nagyon-nagyon izgalmas dolog. Szerencsésnek érzem magam, hogy én voltam az az egy, aki elsőként tesztelhette a magyar bloggerek közül a Yamuna legfrissebb újítását, a névre szóló termékeket. A képen látható finomságokat illetően a beltartalom változatlan - ezek a termékek eddig is elérhetők voltak -  azonban a külcsín valami egészen új dimenzióba viszi a kencéket, amiken a saját szövegemet láthatom vissza. Fantasztikusan jó! :)
A névre szóló termékek lényege, hogy saját borítást és saját nevet tervezhetsz egy-egy Yamuna szappanra vagy testvajra, így kinyílik a világ, legyen szó ajándékozásról, vagy csak egy saját mini kollekció létrehozásáról. Isteni érzés volt egy terméken viszont látni a nevem, amivel egyértelműen kijelenthetem az itthoniak számára, hogy ezek a termékek az enyémek! Néha ezt egy-egy cetlivel hozom a tudtukra, most valamivel könnyebb a dolgom. :) Szerintem ez az újdonság nagyon izgalmas és jópofa, mindamellett, hogy így valódi, szívhez szólóbb ajándékkal tudom meglepni például a nagymamámat. Vagy az anyós jelöltemet. Netán a főnökömet. Na, jó...ne essünk túlzásokba! :)

A két termék, amit a saját nevemmel rendeltem meg, egy kakaóvajas testvaj és egy hárs szappan. A testvaj már aktív használat alatt van, isteni csoki illatú, habkönnyű állagú termék, a szappan azonban még várat magára; egyenlőre. Nézzétek meg a promó videót és alkossátok meg itt a saját kollekciótokat! 


           


You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images