COPACABANA MELÍR A WHITE HAIR -BEN

csütörtök, július 02, 2015

   Nem tudok elfogultság nélkül írni a White Hair Salon-ról, ugyanis az én véleményem szerint itt nem fodrászok, hanem művészek dolgoznak. Először egy elrontott hajvágás javításáért telefonáltam a White Hair-be, és a gyönyörű végeredmény után döntöttem el, hogy én mostantól többször fogok megfordulni itt. Most egy Copacabana Melírt szerettem volna, hogy a lenövesztett, eredeti hajszínem és a még festett részei szebb harmóniába kerüljenek. Szerintem ez maradéktalanul sikerült! :) 


A White Hair Salon hangulata semmihez sem fogható: tágas, modern és itt tapintható a kreativitás. Mikor először jártam náluk, mindenki épp' nagy munkában volt, zúgtak a hajszárítók és csattogtak az ollók; rendkívül izgatott voltam, hogy sorra kerülhessek. A Copacabana Melírről képeket a szalon Facebook oldalán láttam először és nagyon megtetszett az a természetes végeredmény, amit ezzel a technikával el lehet érni. A szalon csak és kizárólag a RUSK márkával dolgozik, ami egy nemzetközileg elismert és közkedvelt fodrász márka; parabén - és szulfátmentes, így kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz. Növényi, tengeri kivonatokkal és ásványi anyagokkal vannak dúsítva a termékek; a frizura készítés alatt volt szerencsém több termék illatát is megszaglászni: isteni! A RUSK DEEPSHINE krémfesték - amivel a Copacabana Melír is készült - tiszta hatóanyagai gyógyszerészeti minőség kategóriába tartoznak és teljes színhűséget garantálnak - a színpalettája olyannyira átfogó, hogy nincsen lehetetlen hajszín kérés. 

Magdi, aki a frizurámat készítette, rutinosan mutatta ajánlatát számomra: hogy minél természetesebb legyen a végeredmény, a hajam jelenlegi színének árnyalatai kerültek melírként a hajba, azaz egy szőke és egy világos barna szín. Nem szőkítőport használt a szőke rész elkészítéséhez, hanem mindent a RUSK-ra bízva, teljesen kíméletesen, ammóniamentesen érte el ezt a finom hatást. Először kisebb szegmensekre választva a hajtömeget, egy laza tupírozással indult a művelet. A tupír során a kézbe vett tincs fele máris pihenő pályára került, azaz hogy teljesen napszítta, elegánsan természetes legyen a festés, a haj egy részére ilyenkor nincsen szükség. A tupírból fennmaradt hajszálaknak is csak egy része került befestésre: így egyszer a világos, majd a sötétebb szín került fel a hajra. Az én hajamba egy közép szőke, bézs árnyalat, és egy deepshine szuperszőkítő került a hamvas tincsekért. Ennek köszönhetem a fényjátékot a hajamon! :)Miután az egész hajam készen lett, és elborított az alufólia, egy fél órás hatóidőre volt szükség, majd mehettem is a hajmosóba. Voltatok már olyan szerencsések, hogy a hajmosás végeztével még egy kis fejmasszírozásban is részesültetek? :) Hogy a tupírt minél könnyebben ki lehessen bontani, néhány percre egy keratinos pakolást kaptam, majd pedig irány vissza a szék és legnagyobb meglepetésemre egy Tangle Teezer került el. Magditól kaptam néhány tippet, hogy hogyan kerülhetem el a bőgőrohamot a gubancolódásra igencsak hajlamos hajam miatt és végre élőben láthattam a Tangle Teezer helyes használatát is. Pillanatok alatt gubancmentes lett a hajam, így egy frissítő vágás után jött is a hajszárítás. Természetesen én sem hagyhattam ki a White Hair már védjegyévé vált hullámait, úgyhogy a szárítás végeztével jogosan éreztem, hogy nekem van a legszebb hajkoronám a világon. :) Ragyogó, természetesen egységes színű, egészséges, puha, illatos és halálosan elegáns.

Az a magas fokú profizmus, ami koncentrálódik a White Hair-ben tökéletesen visszaköszönöm az elkészített frizurámon: magasan képzett, tapasztalt fodrászok dolgoznak itt, akik rendszeresen járnak külföldi továbbképzésekre. Kiváló minőségű anyagokkal dolgoznak, amivel a hajam más dimenzióba kerül; és csak hogy egy apró élményt említsek Nektek. Soha, sehol nem mérték még össze hajvágás után a hajam két oldalát. Soha! Meg is jegyeztem Magdinak, hogy most valami olyat tettél, amit eddig még én nem tapasztaltam sehol sem, pedig bizony jó pár fodrászatot megjártam az elmúlt évek alatt. 

Csak, hogy felcsigázzak mindenkit, a White Hair-nek nemcsak a gyönyörűen elkészített Copacabana Melír az egyetlen specialitása. Egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk az ombre festés, amit akár sombre, shatush vagy balayage-ként is hallhattatok már (erről bővebben itt olvashattok: http://whitehair.hu/blog/balayage-shatush-sombre-ombre). Népszerűségét annak köszönheti, hogy a színátmenet miatt nem csak sokkal izgalmasabb lesz a frizura, hanem ritkábban is kell festetni, így kevésbé veszi igénybe a hajat! És ha már kíméletesség, a Brasil Cacau-s hajegyenesítés is nagyon kedvelt szolgáltatás a szalonban. Általa 2-3 hónapig elfelejthetjük a hajvasalót, ami irtó nagy könnyebbséget jelent, főleg nyáron! Irány a strand, vagy a tengerpart, a kezelésnek köszönhetően még a göndör haj is simára szárad a napon! Végül, de nem utolsó sorban a White Hair szalon fő specialitásai között meg kell még említenem nektek a hajhosszabbítást is! Gyönyörű prémium minőségű, európai hajakkal dolgoznak, és a keratinos hőillesztéses eljárás révén szinte teljesen észrevehetetlen, ráadásul a haj később is felhasználható marad! Így akár pár óra alatt derékig érőre növeszthetitek a hajatokat!Mit gondoltok a képek láttán? :) Én nagyon boldog vagyok, csodálatos lett a végeredmény; úgy érzem, hogy a hajam most nagyon egyben van! Ez a típusú melír pont az, amit kerestem: nem bántja a hajam, természetes hatása lesz és annyira egybe olvad az egész, hogy szinte nem is lehet megmondani róla, hogy melírozott!

LoveLoveLove! :)

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. Fantasztikus lett! Csak ámulok és bámulok...hogy ez hogy?:O
  És hogy megnőtt a hajad O.o

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett a végeredmény, jól áll ez a szín és fazon :) Ez a fajta melír egyébként olyanoknak praktikus, akik épp hajszín lenövesztésben vannak, és ennek köszönhetően nem látszódik olyan csúnyán a lenövés, valamint ezt nem is kell folyamatosan újra véghezvinni? :D Mert a White Hair-nek eléggé csillagászati áraik vannak azért, sajnos :S :D

  VálaszTörlés
 3. Marha jól áll a fazon, és a szín is szuper. :) A White hair salon képeit először én is facebookon láttam és mindig megcsodálom, milyen szép hajkoronákat varázsolnak.

  VálaszTörlés
 4. Csodálatos színe lett a hajadnak!:))

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű lett, ez tényleg egy műalkotás! Én sosem festem a hajam de bevallom, hogy most elgyengültem és elkezdtem ábrándozni.... :-D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett a végeredmény! ^^

  VálaszTörlés
 7. Ha szabad megjegyezni, én arra voksolnék, hogy ha szándékodban áll, mégse növeszd vissza. :) Igaz, hogy egy elrontott fodrászmunka eredménye a hossz, de sokkal nőiesebb, a gigahosszú kislányos volt már, ugyanúgy, ahogy Ehssty-nél is. Mindkettőtöknek sokkal jobban kiemeli az arcát a rövidebb fazon, igazán nőies. Nemrég költöztél Pestre, a fővárosba, ahhoz kapcsolódva is kellett sztem a váltás, igazán nagyvári, kicsit arisztokratikus is az összképp. Finom a csontozatod, ezek a lány hullámok kiemelik. Na mielőtt már nagyon ömlengenék, csak annyit, hogy a továbbiakban is hajrá az Aviana Rahl-hoz, és köszönet, sok ajánlott termék volt már mentő ötlet számomra. :)

  (Jut eszembe... Elmúlt május, de már június is... Idén nem lesz S.A.K.K.? :/ )

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images