ESSIE MINI TRIÓ

hétfő, augusztus 24, 2015

      ...szóval ott álltam már vagy fél órája az Essie pult előtt és semmi. Leblokkoltam. Teljes pánik és enyhe sokk. Túl sok szín, túl hasonlóak. Ilyen, és ehhez hasonló mondatok hangzottak el, amikor  egy szerencsétlen Essie körömlakkot szerettem volna venni magamnak a német Müllerben. A vége az lett, hogy egy mini trióval távoztam!
Ha lehetne én biztosan kérvényezném, hogy egy lakk ne legyen több 5 ml-nél, ugyanis bőven elegendő ez a mennyiség! Most komolyan... ha szeretnénk, hogy egy élet alatt el is tudjunk használni egy üveg lakkot, akkor maradjunk inkább a realitások talaján. Már csak ezért is volt jó döntés ez a trió, hiszen erről már inkább elhiszem, hogy el is fog fogyni egyszer, nem úgy mint pl. a 14 ml - es China Glaze vagy a 15 ml-es OPI lakkom - arra nem látok esélyt az elkövetkezendő X évben.

Ez a hármas a legnépszerűbb színekből lett összerakva: madmoiselle, fitft avenue és mint candy apple. Mind a három szín típus a kedvencem, így komolyan azt gondolom, hogy a lehető legjobb darabok kerültek hozzám. A nude mademoiselle valóban extrém nude, két rétegben is éppen csak egy finom, elegáns, leheletnyi réteg kerül a körmeimre. Igazán balerinás! A harmadik réteggel értem el azt a hatást, ami nekem leginkább tetszik és szinte biztos, hogy bekerült a legjobb nude lakkjaim közé, amik az én örökös jolly jokereim. A narancsos piros fifth avenue nagyon erős színű, már egy rétegben is tökéletes, ugyanúgy, mint a mint candy apple. Mindegyik lakknak a kenőfeje csodás, lekerekített, így nagyon egyszerű vele a lakkozás és kiemelt plusz pont, hogy nagyon gyorsan meg is száradnak!

A színek összességében gyönyörűek és nagyon pigmentáltak, a formula pedig remek! Szeretnék újra visszatérni ahhoz a pulthoz és lehetőség szerint idővel mindegyik típusból venni egyet, mert elragadó a márka minősége. Jah, még nem mondtam? Igen, ez volt az első igazi Essie alkalmam. A trió ára 12,95 euró volt. Melyik a kedvenc Essie lakkotok? Szívesen fogadok ajánlatok a következő vásárlásomhoz. :)

You Might Also Like

1 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images