HŰSÍTŐ TERMÁLVÍZ PERMETEK

szombat, augusztus 08, 2015

    Még mindig nem tudtam megunni a termálvizes permetet és most, hogy találtam egy új kedvencet, még inkább fokozódik bennem forever love érzés. Mondhatnám azt, hogy plusz pont, amiért megment az elolvadástól így nyáron, de az igazság az, hogy én egész évben szívesen fújkodom magamat ezekkel a vizekkel. Igen, mondtam, forever love!


A Vichy termálvize régi barátom már és igazság szerint ebben az évben ez már a második flakonom. A használati utasítás alapján ha befújtam magam, akkor le kéne törölnöm a felesleget, de ezt egy értelmetlen lépésnek érzem. Én szívesen kivárom azt a néhány pillanatot, míg a bőröm megissza ezt az ásványokban gazdag vizet, ami ráadásként érzékeny bőrre kiváló. A flakonon azt az infót találtam, hogy már 1846-ban kinyilvánították és felismerték a Vichy termálvíz bőrnyugtató és - erősítő hatását. Én akkor kezdtem el intenzívebben használt ezt a vizet, amikor kozmetikus után szerettem volna megnyugtatni az arcbőrömet. A lángolás elég gyenge kifejezés arra, hogy miként is viselkedik az arcbőröm egy kozmetikai nagy kezelés után, és persze jó a hideg víz is - de ha már egy kis pluszt adhatok az arcbőrömnek, akkor naná, hogy ezt választom.

Egy Németországi Müllerben a legújabb termékek címkéje alatta találtam meg ezt a kis mini Evian-t, ami szintén egy termálvíz permet, csak éppen mennyiségben harmada a Vichynek. Táskába dobható méretű és nagyon bánom, hogy nem mindjárt két flakonnal vettem belőle, mert annyira jóóó! Mindennapos használatra is ajánlott, és a szokásos frissítő, hidratáló és ápoló tulajdonságon túl, fixálja a sminket is! Sajnos más egyéb frissítő, de illatosított arc- vagy testpermetet képtelen vagyok magamra fújni. Ebben nekem pont az a jó, hogy olyan, mintha víz lenne, teljesen természetes és illatmentes az egész. Jó móka és az arcbőröm szereti. Határozottan segít a gyulladt területek gyorsabb gyógyulásában és így nyáron valami isteni ez a hideg permet az olvadáspont felett.

Pillanat, permet szünet! 
Vagyok. 

Szóval, ebben a pici flakonban van ráció az biztos, merthogy ez a plusz tulajdonsága, hogy még a sminket is rögzíti... kívánhatnék még ennél többet? Az ára 2,94 euró volt és remélem mielőbb elérhető lesz itthon is - ha még eddig nem történt meg. Javaslom egy kipróbálásra! 


You Might Also Like

5 hozzászólás

 1. Az evian már elérhető a marionnaud üzletekben! :)

  VálaszTörlés
 2. Mellcsiii? Nem tudod esetleg, hogy milyen árban van? Ez a pici kiszerelés volt ott is? :) Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megnéztem most a marrionaud honlapján és az 50 ml-es 1550... mennyire igazságos a külföldi árhoz képest... Egyébként akciósan 1290 rémlik.

   Törlés
  2. Köszönöm! :) Ma voltam megvenni, és igen 1490 a kicsi, 50 ml-s....ami kint kb 900 Ft, azaz majdnem 600 Ft az árkülönbség...dehát mindegy, nekem ez most szuperül jött, köszönöm a segítséget! :)

   Törlés
 3. A Douglasban is lehet Eviant kapni!:-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images