AUSSIE MIRACLE SHINE SAMPON ÉS BALZSAM + SZÁRAZ SAMPON

vasárnap, november 08, 2015

    Amikor hazánkba is elért az Aussie-láz, valahogy úgy alakult, hogy én teljesen kimaradtam belőle. Az elmúlt időben azonban ajándékba kaptam pár Aussie terméket és először is a sampon+balzsam kombóra vetettem rá magam, mondván, úgyis éppen hajat kell mosnom :P Nagyon sok mindent olvastam már a termékekről, láttam, hogy hideget és meleget is kaptak egyaránt, így már igazán kíváncsi voltam én mit fogok tapasztalni. Here we are!A sampon és a balzsam is a fényes haj elérését kívánja támogatni a benne lévő gyöngypor és az ausztrál ginzengnek köszönhetően. Egymást kiegészíti ez a két termék, így a dupla samponozás után jött a csodabalzsam is, amit én kb. 5 percig szoktam csak a hajam végén hagyni. Az első néhány alkalommal azon túl, hogy szép, illatos és puha lett a hajam nagy extrát nem vettem észre. Most már kb 2-3 hete használom és a véleményem teljesen más. A hajam ragyog. Szó szerint. Nagyon fényes és összességében az állaga is nagyon puha, mégis van tartása. Semmi gondom nem volt a kifésüléssel, az 5 perc balzsam idő megtette a hatását. 

Bár azt sosem mondanám, hogy fakó lenne a hajam, ellenben végeiben még a régi nagy festések nyomait hordozza, úgyhogy amíg azok végleg el nem tűnnek, a hajvégeim megviseltnek mondhatók. A termék illata nekem a hajszárítás végével tetszik meg igazán, akkor kapom meg azt a friss gyümölcsös illatot, ami nekem bejön: kicsit a mangót, trópusi gyümölcsök illetát érzem, némi mézzel (?) fura párosítás, tudom...de lehet, hogy csak a száraz sampon vette el az eszem, ami viszont totálisan méz illatú az orromnak.


A száraz samponok őszintén szólva sosem tartoztak a kifejezett kedvenc termékeim közé. Inkább szeretek hajat mosni - ez nem is kérdés, de néha bizony tényleg van olyan helyzet, amikor kell valami azonnali megoldás, hogy emberi fejem legyen kb. - azonnal! Emlékszem, legelőször egy videóban használtam ezt a terméket, mielőtt tűzvörösre fújtam a hajam és meglepődtem, hogy 5 perc alatt mennyire csodásan helyre tette a már igencsak mosásra érett hajszerkezetemet. Precízen a hajtövekhez fújtam a terméket, jól átmasszíroztam a területet és 5 perc várakozás után gyanúsan jól nézett ki minden! :) Azóta a szoros közelemben van a termék!


Összességében tehát nagyon örülök, hogy élesben is megismerhettem ezeket az Aussie termékeket, nekem beváltak és örülök, hogy beváltak, mert a száraz sampon pl olyan termék, amit biztosan ajánlani fogok másoknak is! Próbáltam már több ilyen terméket, de nem kaptam ennyire egyértelmű hatás választ. Ti mit gondoltok? Próbáltátok már valamelyik terméket? Tapasztalatok?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images