MAYBELLINE CREAMY MATTES RÚZSOK

hétfő, november 02, 2015

     Mostanában szebbnél szebb rúzsokkal ismerkedem és igazság szerint elég nehezen indulnak a napok, hiszen jellemző reggeli dilemmám: melyiket fessem magamra?! Micsoda problémák! Tudom! Ma a Maybelline újdonságaié a terep, ahol is a 20 árnyalatból most ezt a három igen kellemes színt láthatjátok közelebbről. Már első ránézésre is nagyon tavasz hangulatuk van ezeknek a rúzsoknak, ami elég jó érzés ebben a hűvös novemberben.
A Maybelline Color Sensational Creamy Mattes rúzsok nevében tökéletesen benne van az a cselesség, amit én egy rúzsnál összességében nagyon bírok. Első ránézésre a küllemében egy teljesen matt, szó szerint egy igazán száraz rúzst látok viszont. Ezután általában két opció lehetséges: vagy egy valóban extra száraz rúzst kapunk, ami kb. nyikorog a szánkon miközben próbáljuk magunkra applikálni - ilyenkor a végeredmény nálam mindig a borzalmassal egyenlő - vagy szerencsénk van és az első használat egy kellemes csalódás. Én szeretek kellemesen csalódni. :) Ez a három árnyalat nagyon pigmentált és kellemesen krémes, többé - kevésbé pedig étel/ital kompatibilis is. Azért mondom, hogy csak többé-kevésbé, mert valamennyi alapszín megmarad egy jó pizza evés után is, ám ha mi inkább a fényes, krémes rétegért vagyunk oda, akkor szükséges a frissítés étkezés után!

Sorrendben haladva a három szín a következő: a Red Sunset egy nagyon kellemes pinkes piros szín, ami szerintem egy igazán mindennapi viselet lehet. Jól irányítható a rúzs, könnyű vele az ajakfestés, de az erős krémessége miatt könnyen kicsúszhatunk az ívből, így a precíz élekért én egy ecsettel korrigáltam. A Rose Rush igazi színe természetes fényben jön ki igaz, itt bukkan fel a lilás vonal a pinkben, ami sajnos nekem nem túlzottan áll jól, pedig egy igen csinos kis színről van szó, ami szintén mehet mindennapi használatra. A Siren in Scarlet egy kellemes piros szín és nem mondok nagy újdonságot, ha azt írom a mai szépségek közül nekem ő az abszolút kedvencem. Mindegyik darab nagyon kellemes és kényelmes viselet, nem szárítják az ajkaimat és összességében nekem nagyon bejön ez a balansz a textúrában. 
Az illata sokaknak talán kritikus lehet; nekem egy kávés- karamellás süti jut róla eszembe. :) Összefoglalva tehát: a matt külső egy krémes és gazdagon pigmentált süti illatú rúzst takar, ami nekem nagyon like! 

Nektek melyik szín tetszik a legjobban?

You Might Also Like

1 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images