NUXE MELTING BODY SCRUB - KRÉMES TESTRADÍR

szerda, november 18, 2015

Oh, Anyám! Még hogy nincs különbség testradír és testradír között? Nyáron valahogy nem szokott lázba hozni a bőrradírozás, azonban ahogy jön az ősz, mindig bekerül a fürdőszobámba egy termék: a befutó most a a Nuxe krémes bőrradírja lett a maga 200 ml-es mennyiségével. Igazi nagyágyú ez a termék, főleg ha nem lagymatag műanyag labdácskás vagy brutál csonthéjas dörzsölésre vágysz.Mikor először kinyomtam a kis flakonból egy adagnyi mennyiséget az éles bevetésre, az első tapasztalatom az volt, hogy olyan az elém táruló látvány, mintha egy finom sütemény tölteléke lenne a kezemen. Ez a termék természetes növényi virágkivonatokat tartalmaz és az alap olyan, mintha vanília pudingot turbóztak volna fel különböző csonthéjasok finom darájával. Komolyra fordítva, ez a radír nagyon-nagyon krémes és a benne lévő licsi- és diómaghéj segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, a kókusz és napraforgó kivonat pedig a bőrt teszi puhává.

Az egész termék használata közben egy érzésem van, hogy mennyire gazdag a textúra! Tömény finomság az egész úgy ahogy van és az igazat megvallva a benne lévő csonthéjasok egyáltalán nem karcolnak, ahogy azt mindig várom egy ilyen radírnál. Ahogy a bevezetőben is írtam, ez a szokásos termékek "kettő közöttije" - egyszerre lágy és egyszerre erőteljes, remekül felfrissíti a bőrt és nagyon finom, puha végeredményt kapok, isteni mandulás, narancsos illattal megspékelve. A termék parabénmentes és mivel nagyobb darabkák is vannak benne, a bőrradírozás hamar átvált masszázsba nálam, főleg a vállaim környékén. Oh! Én csak pozitív dolgokat tudok mondani a termékről, nekem nagyon like! A bőrradírozásnál szeretem ha a termék lehetőleg nem karcolja szét a bőrömet - főleg arcradíroknál vagyok erre allergiás - viszont a kis műanyag labdácskás radírral sem tudok mit kezdeni, mert ott pedig nem érzem a hatást. Itt tökéletes az elosztás, szuper az egyveleg és ha lehetne minden fürdéskor használnám. Átlagosan heti kétszer alkalmazom és törölközés után egyértelműen érezem, hogy a bőröm igazán ápolt lett!A Nuxe az egyik kedvenc patikai márkám! Az a néhány termék, amit korábban próbáltam a márkától nagyon tetszetős volt, igaz, ez a bőrradír most éppen mindent visz. Olyannyira, hogy úgy gondoltam odaadom egy barátnőmnek tesztelésre, próbálja ki ő is, és mesélje el majd nekünk a tapasztalatait egy Like vagy Dislike? videómba. 98%-ig biztos vagyok benne, hogy ő is hasonló élményekről fog beszámolni, mint most én! :) Próbáltátok már ezt a bőrradírt? Mi a véleményetek a Nuxe-ről? Milyen bőrradírt használtok éppen?

You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Szia Evi! Épp bőrradír vásárláson gondolkodtam, a cikk pont jól jött, azthiszem megvan a kiválasztott! :D annyit szerettem volna kérdezni, hogy mennyibe kerül? Válaszod előre is köszönöm,
    Léna :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images