KNEIPP - CSAK TERMÉSZETESEN

hétfő, december 28, 2015

Két Kneipp terméket próbáltam ki az elmúlt időben és jelentem, mindegyikből már nagyon kevés van, úgyhogy még azelőtt megírom a velük kapcsolatos tapasztalataimat, mielőtt végső búcsút vennék a flakonoktól. Egy habtusfürdő és egy kézkrém a mai cikk főszereplője, amik természetes növényi összetevőket tartalmaznak azaz tele vannak növényi ápoló hatóanyagokkal és teljesen mentesek a tartósítószerekről, paraffin, szilikon és ásványi olajokról. Nézzük! Kneipp Szekundum Kézkrém Avokádóvaj 75 ml
Táskában hordós darab lett belőle már az első kipróbálás után, ugyanis nem csak az illat és az állaga kiváló, de remekül hidratálja a kezem, és ez a krém bizony kiállta a kézmosás mániám próbáját is. Avokádóvaj, jojoba olaj és citromverbéna egyveleg található a krémben, aminek az illata valami isteni - nekem ez a kombináció teljes mértékben karácsonyi illatú, ami elég furán hathat, tudom. :) Nagyon friss, üde az illat, amit érzek, mégis valamitől egy csipetnyi karácsony bújt el benne. A krém állaga nagyon vékony, másodpercek alatt felszívódik és nincsen ragacsos utóhatása. A kellemes, hidratált érzést sokáig érzem és mellette az illat is megmarad, de nem tolakodóan. Az, hogy natúrkozmetikum pluszban jó hír és az is, hogy szuper puha a bőröm tőle! Az eddigi téli szezonban még egyszer sem vérzett a bal kézfejem a kiszáradásról/hidegtől/kézmosás utáni terrortól, ami bizony óriási nagy hír részemről! Tud valamit a kézkrém! Nagyon szeretem!


Kneipp Citrom - menta habtusfürdő 200ml
Oh, te jó ég! A kézkrém is zseni, de ez a cucc! Ritkán használtam eddig habtusfürdőt, ami persze azonnal a borotva habot juttatja eszembe, de először is el kell mondanom, hogy nagyon jó móka vele a tisztálkodás! Egy kis nyomás és óriási hab képződik a kezemen. :) Másodsorban pedig szuper tisztító és ápoló - nyilván ez az a rész, ami a legtöbbetek számára a releváns infót adja a termékről. Megértem! A sminket az arcomról hipp-hopp lekapja, nagyon bársonyos habot tudok képezni vele, ami remekül tisztít és az illat amit hátrahagy: imádom! A citrom és a menta így együtt remek kombináció -  mintha mojitoban fürdenék - eszméletlenül frissnek érzem magam utána. A habtusfürdőben avodákó olaj van, ami hozzá járul ahhoz, hogy ebben a hideg időben még véletlenül se érezzem azt, hogy húzódna fürdés után a bőröm! 

Nekem ez a citromos, avokádós vonal nagyon bejött és mindkét terméket újra fogom venni, mert a feladatukat tökéletesen ellátták mindketten, az illatukat pedig igencsak kedveli az orrom. Ez nagy szó! Próbáltatok már Kneipp termékeket?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images