SZŐRTELENÍTÉSI TAPASZTALATOK #3

péntek, január 15, 2016

El is érkeztünk a várva várt utolsó beszámolómhoz, ami egy igen hosszú tesztelési és 'figyelési' folyamat konklúziója lesz! Örömmel osztom meg Veletek a tapasztalataimat, mert szerencsémre csak jó és kellemes dolgokról tudok beszámolni a Braun Silk - épil 5 Wet & Dry készülékével kapcsolatban. Ha lemaradtatok az előzményekkel, akkor itt és itt tudtak csatlakozni a storyhoz.Arról korábban már írtam, hogy legnagyobb meglepetésemre a szőrtelenítés ezzel a géppel sokkal kevésbé fájt, mint egy régebben kipróbált készüléknél, szóval ez az élmény a továbbiakban is megmaradt. Hihetetlen, de nem fáj! :) A víz alatt is szőrtelenítettem vele és bár elsőre félelmetes volt, hogy egy ilyen elektromos szerkentyűt használjak a víz alatt (?) mégis belementem a dologba! Itt nem éreztem különösebb változást, azaz inkább úgy fogalmazhatnék, nekem a száraz verzió sokkal jobban bejött! 

A készüléket ha másfél óráig töltöd, utána 30 percig használhatod. Ez a 30 perc pedig igen sok alkalomra elég, mert a gép precíz és gyors, nem kell folyton ismételgetni egy-egy terület szőrtelenítését - már egy hónapja megvolt a gép, mikor újra kellett töltenem! Nem is rossz! :) Két fokozatból lehet választani, ha a szőrtelenítési erősséget nézzük, maga a tisztítás pedig roppant egyszerűen megy - ezt azért ajánlatos minden használat után megtenni! :)

Nos, ezek után azt hiszem ideje a lényegről is beszélnem, azaz mennyire volt tartós a gép munkája! Az volt! Nyilván egy-egy kósza szál mindig előbukkan a semmiből, ez igen furcsa is lenne, ha nem így történne, de összességében a szőrmentesség hosszan tartó és pontosan azt kaptam, amit reméltem! 

Sima lábak! 
Szőrmentes lábak!
Nagyon-nagyon sokáig! :)Az elején hetente egyszer tartottam mindig egy ismétlődő 2 perces szőrtelenítést - csak a biztonság kedvéért, de őszintén mondom utána teljesen elfelejtkeztem a dologról és csak mikor kerestem néha valamit a fiókomban, akkor találkoztam újra a készülékkel. Jah, hogy ez itt van? Hosszú ideig egyáltalán nem kellett használnom! Szőrbenövés a tesztelési fázis közepén, azaz a 3. és 4. hét közepe felé jelent meg, de akkor egy intenzívebb bőrradírozás mindent helyre tette és utána már tudatosabban figyeltem arra, hogy heti egy bőrradírt mindig beiktassak a biztonság kedvéért  - amúgy is jót teszek ezzel magammal! :)

Összességében én maximálisan elégedett vagyok ezzel a készülékkel. Nem csak azért, mert könnyű a használata, erős az akkumulátora, praktikus kiegészítők vannak hozzá és a víz alatt is használgató, hanem mert tartós a szőrtelenítés, sokkal gyengédebb, mint más géppel, amit korábban próbáltam és a legfontosabb, hogy időt spórolok meg vele! Komolyan, volt időszak, mikor belibbentem egy próbafülkébe, vagy barátnőmnél kellett átöltöznöm gyorsan és elfelejtettem, hogy egyébként jaj...milyen a lábam. Hát milyen lenne? Tökéletes! :)

Ez a komfortos érzés nagyon-nagyon jó! Főleg nyáron lesz ennek leginkább áldásos hatása, amikor már a 10 dkg-os lenge ruha is le akar rólunk olvadni, de abban mindig biztos lehetek, hogy a lábam rendben vannak. Remélem senkinek nem furcsa az, hogy ezt én ennyire 'nagy dolognak tartom' - úgy hiszem az igényes megjelenés egyik legalapabb eleme ez! :)Kipróbálnátok ezt a készüléket, akár a víz alatt is? 
Jelenleg mivel szőrtelenítetek?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nekem a Braun Silk Epil Wet&Dry 7-es készüléke van meg, de nekem borzasztóan fáj. Ezelőtt nem próbáltam még epilátort viszont kozmetikussal gyantáztattam - az se volt leányálom, de tűrtem a cél érdekében. Valahogy ez az epilátorral nem megy, pedig tényleg nagyon jó kis készülék, főleg hogy víz alatt is tudom használni. Lehet, hogy csak hozzá kéne szoknom az érzéshez.. nekem is megoldaná a nagy szőrtelenítési-kérdésemet, mert nálam is a borotva a leginkább befutó lustaság és költséghatékonyság miatt :D

    VálaszTörlés
  2. Én most a 9-s rendszámút kaptam karácsonyra, hasonlók a tapasztalatok. A korábbi egy órás metódus lecsökkent cca 20 percre :OO

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images