AVON MATT HATÁSÚ AJAKRÚZSOK

csütörtök, február 25, 2016

Az Avon matt hatású ajakrúzsai már az első kézbefogás alkalmával jelezték felém, hogy vigyázat, a mattságot tényleg komolyan gondoljuk! A terméknek már a csomagolása is szuper matt és akkor már valóban tudni akartam, mi van itt még: lássuk mit rejt a belső. A 15 részes kollekcióból, ma három gyönyörű, vibráló színnel ismerkedünk meg:Vitathatatlan, hogy ha ránézünk a képekre, előjön bennünk a tavasz érzete. Én legalábbis ezt érzem, főleg, mikor a három színt együtt látom. Bár a matt név egy visszafogott, elnyomott érzetet szokott kelteni bennem, ez esetben szerencsére vadulásról van szó - már ami a színeket illeti. A rúzs textúrája első ránézésre egy 'száraz rúzsdarabnak' tűnik csupán, de ahogy elkezdem az ajakfestést ez azonnal megváltozik: egy bársonyos, puha, de mégis nagyon jól irányítható rúzzsá változik, aminek a színe eszméletlenül pigmentált.

Szerencsés voltam, hogy három olyan színt próbálhattam ki, amiket a mindennapok során is tudok majd viselni és örömmel jelentem a pink Adoring Love lett a go-to színem az elmúlt héten, mikor koncertre vagy moziba mentem. Kellett gyorsan valami ütős, de kevésbé durva szín, így azonnal utána nyúltam. Hosszan tartó, és nagyon erős fedést ad, így nyugodtan beleférhet egy kis óvatos evés-ivás. Matt hatású rúzsok ellenére nem éreztem azt, hogy kiszárítanák az ajkaimat, így nem gond, ha mindennap ezt van kedvem viselni. Már pedig kedvem az van, hiszen a sminkem nagyrészt csak szájhangsúlyos szokott lenni. :)

Peach Flatters

Adoring Love

Red Supreme


Már korábban is megfigyeltem magamon, hogy nincs két egyforma ajakfestésem - ezt a fenti képek is nagyon jól bizonyítják. Kb mission impossible számomra ugyanazt visszaadni más és más színekkel, mert azt érzem egyes színből többet akarok, vagy azt vadabban visszaadni, míg a másikkal csak szolidan nyomulni, kicsit a biztonsági pályán maradni. Tökéletesen lekövethető ez a változás a fenti színekkel kapcsolatban nálam - hiába a vörös, az vörös! :)

Mit gondoltok? Melyik szín tetszik legjobban?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Mindhárom csodaszép. Választani se tudnék :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök hogy te is kipróbáltad ezeket az Avon rúzsokat én most nagyon benne vagyok a tesztelésbe! Első körben azonnal megrendeltem a 'Peach Flatters' elnevezésűt, majd ezt követte még 9 másik mini teszt megrendelése annyiiirra beleszerettem , egyszerűen elképesztő, aki kitalálta ezt a full matt megoldást..:3 ha megérkeznek a minták tuti hogy beszerzek egy kettőt normál méretben is ! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images