MAKE - UP STUDIO | IZGALMAS ÚJDONSÁGOK SZEMFESTÉSHEZ

hétfő, február 08, 2016

Néhány különlegességet próbáltam ki az elmúlt hétvégén, és ezek annyira újak számomra, hogy konkrétan itt a blogon sem szerepelt még korábban a Make-Up Studio márka. Két különleges szemfesték és egy irtó jó szempillaspirál a mai menü; és már az elején le kell szögeznem, hogy ritkán találkozni ennyire szép csomagolású sminktermékkel. Nálam ez sosem szokott elemző szempont lenni, de emellett a matt és elegáns külső mellett én sem mehetek el szó nélkül. Igencsak ízléses! :)Make - Up Studio - Eyeshadow Lumiere: Az égetett szemhéjpúderek mindig nagyon izgalmasak, elsősorban már a külsejük végett is, hiszen mindig egy kavargó színörvényt idéznek fel bennem. A két szín, Icy Lillac és Zicron Blue a legszebb kékek vonalán mozognak és a rendkívül intenzív színük mellett szuper csillogósak; kicsit galaxis feelingem is lett tőlük. A kipróbálás során én száraz ecsetet használtam, és azt tapasztaltam, hogy a szemfesték nagyon puha, elég csak egy kicsi beleérinteni az ecsetet, máris nagyon sok festék feljön, ami mágnesként tapad rá a szememre. Természetesen használtam primert is, mint mindig, és hogy a szín igazán intenzív legyen, úgy hiszem szükséges is!

Felkenve a két szín hasonló, együtt pedig kicsit összedolgozva, szinte nehéz is különbséget tenni közöttük, annyira egybeolvadnak viseletkor. A satírozásra egy kicsit több időt kellett szánnom, mint ahogy azt elsőnek gondoltam, de egy kellemes bézs árnyalatot választottam ki hozzá és türelmesen satíroztam a szebb és lágyabb szélekért. A végén elértem a célom! :) A festék egyáltalán nem potyogott le a szemem alá a művelet közben, mindazonáltal, hogy véleményem szerint elég laza az állaga. A kettő közül egyértelmű kedvencem a sötétebb kék, ami szerintem nagyon jól passzol a szemem színéhez is!Make Up - Studio - Mascara False Lash Effects 4D Extra Black: Nos, ha egy igazán jó szempillaspirált szeretnétek, akkor jó opció lehet ez a darab is, mivel a pici, rövid szilikon sörtéivel gyönyörűen ki lehet festeni a pillákat. Már az, ahogy olyan kellemesen szétszedi őket; nem ragadnak össze a több réteg festék felvitele során sem és valóban nagyon intenzív fekete a szín. Én személy szerint nagyon tartósnak vélem ezt a szempillaspirált, amit ennek ellenére mégis könnyedén el lehet távolítani sminklemosóval. Nagyon szépen hosszabbít és bár extrém göndörséget nem tapasztaltam, mégis sokkal szebb ívű lett a festés után a pillám, ami úgy gondolom remek teljesítmény! 

Érdekes volt a spirálfej, mert nem okozott nehézséget vele, hogy már a szempillatőtől indítsam a 'befeketítést'. Olyankor szoktam a legjobban bénázni egyébként és kenem össze a szeme, de úgy rendesen, úgyhogy én külön örültem, hogy itt most minden remekül megy! *.* Én mostanában jó pár spirált kipróbáltam, és magasan veri a mezőnyt ez a 4D -s darab. LIKE!

JÓ HÍR! Ha most kipróbálnád a fenti termékek valamelyikét, vagy csak úgy random megtetszett valami más MUS termék, akkor szeretnék hozzájárulni a vásárlásodhoz! 2016. február 29-ig használd az AVIANA10 kuponkódot és -10% engedményt kapsz a vásárlásod összegéből! Kellemes nézelődést a makeupstudio.hu oldalán! :)You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images