Alkotásaim

A márka fennállásának 10 éves évfordulóján indítottam el a művészeti webshopomat, melyben a saját munkáim print- és poszter verzióit lehet megvásárolni. Ennek legelső felvezetője a KARCOLT KOLLEKCIÓ, amely izlandi élmények hatására kívánkozott ki belőlem. A bevezető alkotásokat tudatosan építettem fel úgy, hogy a közösségem minden tagja és bárki más is azonosulni tudjon vele. 

Karcolt kollekció hangulatvideó

AvianaRahl

#tessekpezsegni

Az első saját termékeim megalkotásánál fontos szempont volt, hogy mindenkihez szólhassak velük, ám hű maradjak önmagamhoz és a stílusomhoz. Így az évek során rendre visszautasítottam külsős cégek megkeresését, mert tudtam, hogy egy nap majd eljön az ideje annak, hogy a saját vágyaim életre keljenek. Mint minden alkotási folyamatban nagyon fontos, hogy az ötlet megérjen, és legyen ideje igazán kiforrni magát. Ezek nálam sosem mentek csettintésre kicsi terveknél sem, hát még ilyen nagy projekt során, így nem túlzás azt írnom, hogy évek óta készültem erre a pillanatra.

2018-ban jártam először Izlandon, ahol a Reynisfjara fekete homokú tengerpart látványa olyan érzéseket indított el bennem, amitől a hazajövetel után sem tudtam szabadulni. Az, amit ott láttam, kis gondolat-magként másfél évig érlelődött bennem, majd a ködös ötlet foszlányok után, egy évig tartott az általa megelevenített témát kidolgozni és kézzelfoghatóvá tenni.

Szimbólumok

A Reynisfjara-n átélt pillanat semmihez sem volt fogható, korábban sosem volt hasonló élményem. A bajlós hangulat keveredett az álomszerűséggel, ahol a fekete homokra, nagy erejű hófehér hullám – habok csaptak ki. Én és az útitársaim gyermeki módon kergettük a vizet, és be akartuk fogadni a szürreálisan csodálatos látvány minden pillanatát. Alig sikerült. Ezeknek a különleges perceknek az élményét formáltam át úgy, hogy elsőként megvizsgáltam azt, miként tudok a Pezsgőtársaimoz, és idővel másokhoz is azonos szinten szólni. A monogramok mellett döntöttem, hiszen mindenkinek van és a nevünk vagy a szeretteink kezdőbetűje sok embernek, köztük nekem is, nagy jelentőséggel bír.

Ezután a fekete homok és a fehér hab találkozását képzeltem el, és végül inverz módon jelenítettem meg a színeket rajzlapon. A betűknél három fő pontot határoztam meg: mindenképpen egy darab vonallal kell elkészíteni, ami a folytonosságot jelenti, megjelenésében a karcos effektet kell láttatnia, ami a fekete homok és a hab szaggatott találkozására utal, és a saját kézírásomat kellett ötvöznöm absztrakt megoldásokkal. Így született meg a saját “merchandise-om”, amely valójában lakás dekorációként funkcionál és a felvezetése egy önálló home decor márkának. A magyar ABC összes betűje helyet kapott ebben a koncepcióban, és a visszajelzések alapján bővíteni fogom a KARCOLT KOLLEKCIÓT új jelekkel is.

Szeretnél Te is egy

Izland inspirahlta egyvonalas monogramot?

Az Egyvonalas Monogram Betűk az élettered dekorálására készültek. A szívedhez legközelebb álló betűt bekeretezve bárhova kiteheted, akár a komód tetejére, vagy bármelyik szoba falára aggatva. Az én történetem forr össze a tiéddel és ezzel van egy olyan közös pontunk, amely igazán egyedivé teszi kedves Pezsgőtárs, a néző – alkotó kapcsolódást köztünk. 

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopra