Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A webshopon keresztül csak közvetlen banki átutalással tudsz fizetni. Kérlek, figyelj arra, hogy a közleményben a rendelési számot tüntesd fel.

Milyen szállítási módok vannak?

A rendelésedet a Magyar Posta juttatja el hozzád, ajánlott levélként. Ennek díja belföldön 875 ft, külföldi postázásnál pedig 3.455 ft. Ha az összeg megérkezett a bankszámlára, a rendelésedet mielőbb összekészítem és postázom, ám a kialakult vírushelyzetre való tekintettel belföldön legfeljebb 30 napon belül, külföldi szállítás esetén legfeljebb 90 napon belül kapod kézhez.

Külföldre is tudok rendelni?

Igen. Európán belül bárhova tudsz rendelni 3.455 ft szállítási díj ellenében. Ha Európán kívül szeretnél rendelni, kérlek, írj az info@avianarahl.com címre, hogy megbeszéljük a részleteket.

Személyes átvétel megoldható?

Nem, erre nincs lehetőség.

Hol készültek a nyomatok?

Professzionális nyomdában készül minden egyes nyomat.

Környezetbarát a csomagolás?

Igen. Az egyik legfontosabb részlet számomra az, hogy a vállalkozásom, amennyire csak lehetséges, zöld legyen. A nyomatok a prémium Hahnemühle “Natural Line” fenntartható, környezetbarát kender bio-papírra készülnek, amely 60% kender rostból és 40% pamutból áll. A növényeket nem permetezték a termesztés alatt és a lap sem tartalmaz optikai fehérítőt. Lignin- és savmentes.


A nyomat újrahasznosított karton borítékba kerül, majd újrahasznosítható papírcsomagolást kap, ami kiegészül újrahasznosítható természetes növényi dekorációval; végül az egész egy újrahasznosított, biztonsági ÖKO futártasakba kerül.

Nem fog megsérülni a papír a szállítás alatt?

Mindent megteszek azért, hogy tökéletes állapotban érkezzen meg hozzád. Az újrahasznosított karton boríték megtámasztja a lapokat a szállítás során, az újrahasznosított, biztonsági ÖKO futártasak pedig vízhatlanná teszi a csomagot. Külföldi csomagok postázásakor, egy plusz merevítő kartonlappal tesszük biztonságosabbá a rendelésedet.

Belföldi kézbesítéskor ha azt látod, hogy megsérült a csomag, akkor 72 órán belül vidd be a legközelebbi postára, ahol jegyzőkönyvet vesznek fel róla. Ha online szeretnéd a sérüléssel kapcsolatos dolgokat intézni, akkor kérlek töltsd ki az alábbi  adatlapot, majd készíts fotókat az alábbiak szerint:

  • fotó a küldeményről több nézetben ( felülről, oldalról ) külső sérülés esetén annak bemutatásával
  • fotó a belső csomagoló anyagokról
  • fotó a tartalomról, a küldemény felbontásakor tapasztalt állapot és elhelyezkedés szerint

Kérlek, hogy az adatlapot, a  fotókat és a számla másolatát, küldd el az ugyfelszolgalat@posta.hu e-mail címre.

Külföldi szállítás esetén ha látod, hogy sérült a csomag, akkor kérj segítséget a kézbesítőtől mialatt átveszed a csomagot, vagy minél gyorsabban menj be a legközelebbi postára a további teendőkkel kapcsolatban.

Utólagosan reklamációt nem tudok elfogadni a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyv nélkül.

Egyedi méretben lehet rendelni?

Erre nincs lehetőség. A nyomatokat egyelőre csak A4 (210×297 mm) és A5 (148×210 mm) méretben lehet megrendelni. Azonban az A4-es méretű papír tökéletesen illeszkedik a 32×32 -es méretű, négyzetalakú fényképkeretbe.

Hogyan érdemes tárolni a printeket?

A Hahnemühle márka 80 év kifakulás elleni garanciát biztosít a lapra üvegezett keretben, vagy sötétben történő tárolás mellett, így arra kérlek, hogy a nyomat minél hosszabb élettartalma érdekében azt te is üvegezett keretben tárold, vagy ne tedd ki közvetlen napfénynek.

Egyéb kérdésem van, hol tehetem fel?

Ha nem kaptál választ a kérdésedre a termék leírása alatt, az impresszumban feltüntetett dokumentumokban és a gyakori kérdések fül alatt sem, kérlek, írj erre az e-mail címre: info@avianarahl.com


A webshop működésével, a fizetési, rendelési részletekkel vagy a megvásárolható termékekkel kapcsolatban nem áll módomban válaszolni a YouTube, az Instagram, a Facebook felületeimen vagy a személyes oldalamon keresztül kommentben, direkt üzenetben. Köszönöm a megértést.

Egyéb

kérdésed

van?

Segítek!

Scroll Up
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopra