Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A webshopon keresztül csak közvetlen banki átutalással tudsz fizetni. Kérlek, figyelj arra, hogy a közleményben a rendelési számot tüntesd fel.

Milyen szállítási módok vannak?

A rendelésedet a Magyar Posta juttatja el hozzád, a postaköltség díjszabása ennek megfelelően a következő:

A rajzok, poszterek ajánlott levélként kerülnek feladásra
– belföldre 875 ft
– külföldre 3.455 ft

A keretet is tartalmazó csomag (1 db) szállítási díja
– belföldre 1.885 ft
– külföldre 7.200 ft

Ha az összeg megérkezett a bankszámlára, a rendelés azonnal postázásra kerül. A megérkezés várható ideje belföldön néhány nap, külföldre legfeljebb 30 nap.

Külföldre is tudok rendelni?

Igen, Európán belül a fenti postaköltséggel. Ha Európán kívül szeretnél rendelni, kérlek, írj az info@avianarahl.com címre, hogy egyeztessünk  róla.

Személyes átvétel megoldható?

Nem, erre nincs lehetőség.

Hol készültek a nyomatok?

Professzionális nyomdában készül minden egyes nyomat.

Környezetbarát a csomagolás?

Igen. Az egyik legfontosabb részlet számomra az, hogy a vállalkozásom, amennyire csak lehetséges, zöld legyen. A nyomatok a prémium Hahnemühle “Natural Line” fenntartható, környezetbarát kender bio-papírra készülnek, amely 60% kender rostból és 40% pamutból áll. A növényeket nem permetezték a termesztés alatt és a lap sem tartalmaz optikai fehérítőt. Lignin- és savmentes.


A nyomat újrahasznosított karton borítékba kerül, majd újrahasznosítható papírcsomagolást kap, ami kiegészül újrahasznosítható természetes növényi dekorációval; végül az egész egy újrahasznosított, biztonsági ÖKO futártasakba kerül.

Nem fog megsérülni a papír a szállítás alatt?

Mindent megteszek azért, hogy tökéletes állapotban érkezzen meg hozzád. Az újrahasznosított karton boríték megtámasztja a lapokat a szállítás során, az újrahasznosított, biztonsági ÖKO futártasak pedig vízhatlanná teszi a csomagot. Külföldi csomagok postázásakor, egy plusz merevítő kartonlappal tesszük biztonságosabbá a rendelésedet.

Belföldi kézbesítéskor ha azt látod, hogy megsérült a csomag, akkor 72 órán belül vidd be a legközelebbi postára, ahol jegyzőkönyvet vesznek fel róla. Ha online szeretnéd a sérüléssel kapcsolatos dolgokat intézni, akkor kérlek töltsd ki az alábbi  adatlapot, majd készíts fotókat az alábbiak szerint:

  • fotó a küldeményről több nézetben ( felülről, oldalról ) külső sérülés esetén annak bemutatásával
  • fotó a belső csomagoló anyagokról
  • fotó a tartalomról, a küldemény felbontásakor tapasztalt állapot és elhelyezkedés szerint

Kérlek, hogy az adatlapot, a  fotókat és a számla másolatát, küldd el az ugyfelszolgalat@posta.hu e-mail címre.

Külföldi szállítás esetén ha látod, hogy sérült a csomag, akkor kérj segítséget a kézbesítőtől mialatt átveszed a csomagot, vagy minél gyorsabban menj be a legközelebbi postára a további teendőkkel kapcsolatban.

Utólagosan reklamációt nem tudok elfogadni a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyv nélkül.

Egyedi méretben lehet rendelni?

Erre nincs lehetőség. A nyomatokat egyelőre csak A4 (210×297 mm) és A5 (148×210 mm) méretben lehet megrendelni. Azonban az A4-es méretű papír tökéletesen illeszkedik a 32×32 -es méretű, négyzetalakú fényképkeretbe.

Hogyan érdemes tárolni a printeket?

A Hahnemühle márka 80 év kifakulás elleni garanciát biztosít a lapra üvegezett keretben, vagy sötétben történő tárolás mellett, így arra kérlek, hogy a nyomat minél hosszabb élettartalma érdekében azt te is üvegezett keretben tárold, vagy ne tedd ki közvetlen napfénynek.

Egyéb kérdésem van, hol tehetem fel?

Ha nem kaptál választ a kérdésedre a termék leírása alatt, az impresszumban feltüntetett dokumentumokban és a gyakori kérdések fül alatt sem, kérlek, írj erre az e-mail címre: info@avianarahl.com


A webshop működésével, a fizetési, rendelési részletekkel vagy a megvásárolható termékekkel kapcsolatban nem áll módomban válaszolni a YouTube, az Instagram, a Facebook felületeimen vagy a személyes oldalamon keresztül kommentben, direkt üzenetben. Köszönöm a megértést.

Egyéb

kérdésed

van?

Segítek!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopra