Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

Az avianarahl.com honlap üzemeltetője Sági Evelin egyéni vállalkozó (nyilvántartási száma: 50707551, Adószám: 78173028-1-37, Székhely: 7044 Nagydorog, Vécsey utca 20/a, a továbbiakban: Üzemeltető).

Kérjük, az oldal használata előtt gondosan olvassa el a következő feltételeket és győződjön meg arról, hogy helyesen értelmezi azokat. Kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót is.

Az Üzemeltető felhívja a Tisztelt Felhasználó figyelmét arra, ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a weboldalt, sem az azon keresztül elérhető szolgáltatásokat.

A honlapon található tartalom felhasználási- vagy tulajdonjogával az Üzemeltető rendelkezik, melynek bármiféle jellegű felhasználáshoz az Üzemeltető előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A Felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot, és nem változtathatja meg vagy módosíthatja a tartalmat.

Tilos a honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, terjesztése (ideértve az e-mail, fax vagy más elektronikus készülék útján történő eljárásokat is), publikálása, módosítása, továbbítása, a honlapon található valamennyi tartalom szerzői jogi jogvédelem alatt áll. A honlap tartalmának jogosulatlan felhasználása büntetőjogi, és polgárjogi következményekkel jár.

A honlapon megjelenő információk csak tájékoztatásul szolgálnak, Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák pontosságáért. Ennek megfelelően Üzemeltető nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Az Üzemeltető által használt védjegyek a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény és egyéb, Magyarországon kihirdetett és hatályos nemzetközi egyezmények védelme alatt állnak, annak használatára illetve a használat engedélyezésére csak a védjegytulajdonos jogosult.

Sági Evelin egyéni vállalkozó

2021.01.15.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopra